Germania s-a dezvoltat in acelasi ritm ca restul Europei de vest care nu a fost victima comunismului si a carui sistem a luptat mereu împotriva corupției. Bineînțeles conteaza si educatia si natura umana.
Cu ce sunt superiori? Asta s-au convins si ei ca sunt vreo rasa superioara si știm cu toții ce efect devastator a avut gandirea asta.
Sunt disciplinati si nu sunt lasati sa isi dezvolte personalitati prea complexe. Nu stiu daca ai fost pe acolo mie mi s-a parut ca sunt obsedati de eficienta si munca. Niste robotei.
Am fost, mi s-a parut o tara foarte bine dezvoltata in multe industrii, prima si cea mai usor de remarcat e infrastructura. Ordinea si disciplina sunt in sangele lor. Dar toate astea au un cost, Germania nu s-a construit singura, a fost nevoie de mana de lucru si mult sange varsat ca sa ajunga asa puternica.
Mentalitatea, nemtii sunt foarte muncitori, ei ca oameni sunt mecanizati, ai si forta de munca bine pusa la punct si plus de asta sunt situati langa celelalte forte ale Europei iar la ei spiritul competitional e foarte ridicat, a contribuit mult si asta iar azi sunt puterea economica nr 1 a Europei.
Exceptand o parte din Germania de Est care a fost afectata de sovietici.
Sa traiesc in ea, probabil ca da. Sa fiu eu ala care se trezeste de la ora 5 in fiecare zi sa-l masoare si sa imi sufle in ceafa seful "ARBEITE, ARBEITE!" probabl ca nu.
Nemtii sunt mai calculati si imperiul german ca si cel francez, englez, spaniol, latin sau portughez au supt destul din vlaga celorlalte tari din Europa sau alte continente. Ne miram de unguri cat sunt de bogati! Pai Austria si Ungaria au supt toata vlaga Ardealului.
Așa zicea Hitler. Ca nemtii is rasă superioară, la el oameni frumoși insemnau numai blonzii cu ochi albastrii, restul niste gunoaie. De'aia i'a si gazat pe ăia de la Auschwitz, pentru purificarea rasei. Ce mentalitate de om bolnav...
Nu frate, nu's cu absolut nimic mai superiori decât nicicare, suntem oameni toți sub același cer!
Nu a fost admis la o scoala de arta ca voia sa fie pictor si avea multe complexe de mic, daca citesti Mein Kampf aproape ca ii admiri pasiunea de a crea o Germanie noua puternica, dar cand vezi ce efecte a avut gandirea nazista iti dai seama ca drumul catre iad e pavat cu bune intentii.
Bayerische întreabă: