| Sara a întrebat:

Cum ar fi viata omului fara memorie?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fericita. Abia atunci ne vom trai prezentul cum trebuie.

39 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Viata fara memorie ar fi foarte naspa...

| Vicutza a răspuns:

Foarte frumoasa si fericita...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca stam bine sa ne gandim acest aspect care constituie viata omului fara memorie are si partea sa buna, dar are si partea sa proasta.
Ca orice om voi incepe cu partea buna. Un om fara memorie in conceptia mea este omul care ar putea trai clipa sau momentul in care se afla fara sa isi aminteasca de trecut sau de apropiati sai, de grijile sau de necazurile care ii predomina viata. Ar putea fi un om liber, doar daca ar sti sa profite de acest lucru. Chiar daca acesta nu isi mai aminteste de lucruriile "agitate" din viata lui nu inseamna ca ele au disparut, dar conceptul lui asupra vietii se schimba radical, astfel bucurandu-se de noi descoperiri si de timpul pe care il are profitand astfel de moment.
Toti oamenii ar vrea sa uite de unele lucruri neplacute din viata lor, dar acest lucru este imposibil datorita faptului ca sunt stocate in memorie si apar voluntar sau involuntar.
Partea proasta este ca un om fara memorie nu ar rezista intr-o societate, nu datorita faptului ca este considerat bolnav ci pentru faptul ca pur si simplu uita anumite lucruri esentiale din viata cum ar fi :uitarea persoanele apropiate, uitarea anumitor simturi(sa respire), sa isi controleze miscarile, sa inghita, uita diferite gusturi cum ar fi dulce acru amar sarat etc ). Sunt si cazuri in care omul uita anumite lucruri din incinta locuintei sale care ar putea fi periculoase. Ar putea uita unde este usa de la intrare, ar putea uita ceva pe aragaz etc.
Fara memorie nu am putea trai o viata decenta de aceea este bine ca omul sa aiba memorie chiar daca trecutul sau este neplacut si ar vrea ca unele lucruri sa le uite, dar aceste lucruri fac parte din experienta lor de viata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Viata fara memorie ar fi foarte naspa deoarece ar fi o viata foarte monotona

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiecare secunda din viata noastra ar fi ceva nou, am trai doar in prezent, iar lume de azi nu ar fi cum e, am ramane al satadiu de maimute

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Viata omului fara memorie este...non-viata daca as putea s-a spun asa.
Adica nu am mai fi oameni.
Am fi caini sau boii sau mai stiu eu ce. laughing)))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se poate spune ca nu suntem "intregi" fara memorie.am fi "goi" pe interior.haos total

| Maryan25 a răspuns:

Am fi la fel ca animalele... Ce zic eu aici!? Am fi mai rau ca animalele, ele macar au memorie... putina dar macar au. laughingrolling on the floor

| razvanboy a răspuns:

Viata omului fara memorie?thinking greu de zis...ganditi va cum e cand uitati ceva, ziua de nastere a cuiva etc. nu va simtiti aiurea stiind ca ati dezamagit pe candva? dar cum ar fi sa traiesti asa toata viata, fara sa stii de tine, de persoana iubita, sa nu ti aduci aminte de momentele fericite din viata ta, sa traiesti asa... fara niciun scop in viata? eu unul nu imi imaginez km ar putea trai cineva fara memorie

Întrebări similare