Complexa,plina de bucurii, totodata plina dezamagiri, imprevizibila, greu de inteles unele lucruri.
As descrie viata ca un drum pentru a iti imbunatatii modul de a trai daruit de la natura (de la un simplu copil care a fost crescut de parinti la un om care si-a castigat niste aptitudini care ii vor face viata mai usoara: inteligenta dobdandita, experienta, locul de munca(pentru starea materiala mai buna), dar totodata viata este un lucru scurt si finit la un moment dat... te nasti pentru a ajunge cineva, pentru a fi fericit, pentru a iubi si probabil pentru a lasa mostenitori care vor continua ce ai facut tu pana sa treci in nefiinta... trist, dar adevarat, you're going to die in there.
Viața pentru mine este o oportunitate de a face bine celorlalți prin ceea ce știu și prin felul de a fi! În fond, fericirea și împlinirea vin atunci când oferi ceva valoros lumii!
Este o forma de energie impersonala ce pune in miscare procesele bio-chimice din robotii biologici numiti oameni.
Viața mea?
Ceea ce mă face fericit sunt liniștea și plimbările ori drumețiile.
Ce îmi place: serviciul
Ce aleg să fac în timpul liber: să le vorbesc oamenilor despre Dumnezeu, să fac ceea ce mă face fericit și să citesc.
Ce prefer: un cadru liniștit contra unor prieteni gălăgioși.
Pentru mine viata inseamna munca si cariera... poate pentru ca traiesc in viitor : ))
iasminhappypills întreabă: