Un lemn aruncat in foc va arde pina la capat.Stingerea focului ar putea sa ne arate o ramasita hidoasa, murdara de funigine, carbonizat cu totul.Trebuie ca focul sa mistuie tot.Cind vrei sa te incalzesti vei aprinde altul.
Daca o sa te arunci in cap pe geam ai sansa sa iti pierzi memoria altfel nu vad cum.
Succes!
Iubind pe altcineva fara sa te mai gandesti la persoana pe care vrei s-o uiti. Vezi ca "sa nu ma mai gandesc la x" nu inseamna ca nu te gandesti, ci exact invers. Nu te gandi cat de buna e ciocolata. La ce te-ai gandit cand ai citit "cat de buna e ciocolata"?
Poti sa iti schimbi parerea, dar nu iti poti schimba sentimentele.
Nu poti sa opresti iubirea.
Daca o opresti, aceea nu este iubire.
Dacă vrei să faci asta, înseamnă cu nu ai iubit pe acel cineva.A fost doar un sentiment imatur şi trecător.
Dragostea este asa de puternica, incat, daca Ying ar muri, Yang inca l-ar putea iubi pana moare si el.
Dragostea si ura nu mor la comanda ta, dar le poti mentine.
Normal ca brusc nu ai cum insa poti sa gasesti pe altcineva cu care sa-ti ocupi timpul si fata de care sa ai minim o mica atractie indiferent de natura acesteia
Si eu incerc... Dar mi-am dat seama canu ai cum. Sunt niste sentmente pe care numai inima la momentul potrivit le poate opri. Si pana la urma. iubeste ca e fromos :*
Niciodata n-ai sa te poti opri brusc ca sa nu mai iubesti pe cineva, sentimentele n-au buton de ' on ' si ' off ', ele apar sau dispar cu timpul.
Eu sincer am incercat. sa ii gasesc toate defectele mici de tot. ca sa il poti "uri". intelegi?
Nu ai cum sa te opresti de pe o zi pe alta din a iubi pe cineva
cui pe cui se scoate...
Nu poti sa te opresti din a mai iubii pe cineva care chiar a avut un loc special in inima ta. Oricat de multe relatii ati avea amamdoi separat nu ai sa poti uita o persoana pe care chiar ai iubit-o. dar poti incerca prin a fi cu altcineva. Sper ca ai inteles ca sansele da a uita repede de acea persoana sunt de unu la un milion
DreamAutopsy întreabă:
Dezactiva întreabă: