Cum ați reda voi în puține cuvinte "the bare bones" - ul selecției naturale? În tratatul său postum "The Structure of Evolutionary Theory", Stephen Jay Gould îl explică în felul următor: "Organisms enjoying differential reproductive succes will, on average, be those variants that are fortuitously better adapted to changing local envaiorments".
Ce înțelegeți de aici? Mie mi se pare un raționament tautologic, un fel de cerc vicios. Acele variante care sunt mai bine adaptate sunt, bineînțeles, exact acelea care se bucură de "differențial reproductive succes". Ce altceva pot fi?
Poate cineva să explice mai bine chestiunea?
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Repet, iti trebuie matematica destul de avansata ca sa faci o piramida ca aia, chestii de gen, baza putin mai mica si se prabuseste, baza prea mare si nu mai e chiar ce se dorea, ori aia are forme PERFECT simetrice
iar toata matematica aia s-a facut intr-o vreme cand NU AVEAU hartie si scris
apoi vine astrofizica... inca odata, e PREA GROASA, alinierea exacta cu niste stele cum erau pozitionate cu 7 mii de ani inainte de piramide
INCA ODATA, sunt hieroglife despre tot si absolut toate, numai despre cum au facut cea mai mareata realizare a lor: piramidele NU EXISTA NICI UN INDICIU, NICI MACAR VAG, NIMIC SCRIS, NUMAI PRESUPUNERI
cum era aia din Wednesday?
odata e coincidenta
a doua oara e un indiciu
a treia oara e DOVADA ABSOLUTA
iar aici sunt muuuuuult mai mult de 3 coincidente
iar eu stiam mult mai de mult conceptul de mai sus cu armata americana: odata rahat se intampla, a doua oara e coincidenta, a treia oara, nu mai conteaza DELOC ce crezi sau stii, E (evident) ACTIUNE INAMICA... **IA MASURI**
"Ce înțelegeți de aici?"
Ca da apa la moara, ce sa inteleg altceva?
Sa vina cu subiecte rationale luate din realitate nu cu teorii personale sau inventate fara vreo baza dovedita.
la asta m-ai pierdut... TOTAL, tipul bate campii serios, SERIOS RAU
de ce?
din cate stiu eu NUMAI oamenii si leii fac sex de placere, deci, de aici si pana la "organisms"... adica TOATE FIINTELE VI e o aberatie absoluta
si ar trebui sa vezi o pisica de casa in calduri... cum sufera (pentru ca stapanii nu vor alti pisoi si sunt destul de imbecili sa nu o castreze)
in plus, intreaga descriere e pur si simplu DOAR ideea de evolutie, in blarii, am auzit de o insula in Japonia unde localnicii se scufunda zilnic, pentru ca au crescatorii de stridii si perle si fac asta de foarte mult timp, iar acum deja, au evoluat si vad FOARTE BINE sub apa, fara nici un fel de echipament
Totuși, omul e o somitate (adică a fost). Uite ce citim: "... paleontologist, evolutionary biologist, and historian of science. He was one of the most influential and widely read authors of popular science of his generation"
Man, eu nu judec un om dupa recenzii, ci dupa ceea ce spune si cred ca am demonstrat destul de clar ca se abereaza
MAI RAU nici macar nu vreau sa incep cu imbecilitati tampite in care "stiinta" este "reala" NUMAI daca vaca PROASTA din spate are "reputatie", asa ca ignoram cu desavarsire orice ar spune altcineva, pentru ca, vezi doamne nu poate explica tot, indiferent cat de LOGIC e mult mai viabila explicatia
cum ar fi "egiptologia" care spune ca niste oameni FARA NICI O TEHNOLOGIE au reusit sa faca 3 piramide incredibile, ORIBIL DE IMPOSIBIL DE FACUT fara matematica avansata SI ASTROFIZICA AVANSATA (in pana mea, alinierea piramidelor si a sfinx-ului care a fost un leu, ciopartit dupa aia, daca vi din temple, se aliniaza perfect cu constelatia leul si Orion's belt (cele 3 stele din mijlocul constelatiei Orion), asa cum au fost acum 12 mii de ani si vor fi din nou peste alti 12 mii de ani, insa piramidele si sfinx-ul au "numai" 5 mii de ani), dupa care "vezi doamne" nu au mai reusit, daaaaaaaaaaaaaaar, totusi, NUMAI egiptenii le-au facut, nici un extraterestru, ca in stiinta e erezie sa spui "extraterestru"
iar dupa aia au lasat "documentatii" despre tot si toate IN AFARA DE *CUM* AU FACUT PIRAMIDELE ALEA (adica, practic, NIMENI nu are nici o idee, nici mcar vaga despre cum au fost facute piramidele, egiptologi sau nu, doar presupuneri)
geeeeeZAZ
Totuși, e posibil ca selecția naturală să fi ajutat ca pietroaiele alea care erau mai bine adaptate să se fi așezat una peste alta, fiecare la locul potrivit, pentru a forma piramida. De ce să excludem ipoteza asta...
PS https://www.youtube.com/watch?v=dDgr4uvet-g
si sunt o tona: https://www.google.ro/......ps?/search
mi-am adus aminte de un documentar care nu a pomenit NIMIC despre nici un extraterestru, dar in care concluzia era ca priamidele sunt un calndar de 24mii de ani, practic, daca te uiti la orice documentar despre piramide, o sa te loveasca trenul la cata matematica si astrofizica sunt in ele, eu nici macar nu am zgariat suprafata cand am explicat
practic, eu personal refuz cu desavarsire sa cred ca acum 5mii de ani niste oameni care nu aveau hartie pe care sa scrie, au fost in stare sa aiba atata stiinta, iar dupa aia nu s-au folosit de ea ca sa cucereasca lumea, si apoi au abandonat total toata stiinta aia, fara nici un motiv si nici nu au lasat nici o dovada scrisa oarecare cum au ajuns sa aiba atata stiinta, doar ca asa spune "egiptologia"
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (18.224.54.118) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro