Evolutia are loc la scara foarte mare (mii sau zeci de mii de ani) de cele mai multe ori prin selectie naturala. Acum de cand trebuie ajutati toti, in diferent cat de destepti sau prosti sunt, selectia naturala s-a redus si supravietuiesc doar cei mai agresivi.
Nu avem inca tehnologia necesara schimbarii ADN-ului. Tot ce poti sa faci e sa ai grija de tine sa fii cat mai sanatos, odihnit si bine hranit. Iar de ei sa ai grija de la inceput.
Nu ai niciodata garantia ca o sa ai copii destepti, dar fiind parinte responsabil le vei creste sansele de succes.
Nici macar oamenii care fac copii in vitro cu spermatozoizi si ovule selecate nu au certitudini, pentru ca lumea nu functioneaza asa.
Daca nu bei, nu fumezi, nu te droghezi sau infometezi cat timp concepi copilul deja esti mai responsabil decat multi. Asta trebuie sa inteleaga populatia tarii.
Mai usor cu tuica si fumatul la sarcina, si vom fi bine.
Unele rase au sufert imixtiuni intre grupuri de popoare (ex. indo-europene) in context geografie, etnic, religios
Eu cred că inteligența a apărut datorită nevoii de comunicare, poate nu ai observat dar inteligența unei speci depinde mult de felul cum socializează.
Cate tampeni scrii Degeaba face acum penicilina daca peste un secol vor fi alte tipuri de bacterii care acum sunt imune la penicilina adica cele cateva rezistente se vor multiplica intr-un secol si vor umple pamantu
mai omule aia a salvat 200 de milioane de persoane inclusiv viata mea si cica degeaba sa facut penlicina
EmilTraian95 întreabă: