| Dorotheea21 a întrebat:

Cum de este atat de veche?
https://www.youtube.com/......tps?/watch

Răspuns Câştigător
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu prea înțeleg, dar mna. Mă impresionează că te preocupă soarta stelelor. Savanții știu, mai exact ce se întâmplă la distanțe mari în timp și spațiu cu teorii, formule de calcul. Acestea sunt modele.
Stelele sunt consecințele Big Bangului. Asta este cel puțin limpede, și clar, sunt copii lui. Un copil nu poate fi mai bătrân ca tatăl.
Rezultă că ceva e greșit în modele, în formule, legat de acea stea.

36 răspunsuri:
| MCSOMI a răspuns:

Nu este un documentar demn de incredere!
Este realizat acceptat de persoanele atarase de zonele,paranormal,conspiratii, negativiste, habarniste.
Citeste, asculta, vizioneaza, dar filtreaza totul!
Iti recomand:Universul din nimic de Lawrence M. Krauss

| AwGenetix a răspuns (pentru Dorotheea21):

Ar fi perfect dacă te-ar preocupa doar răspunsurile primite, si nu ai mai cocheta. e ridicol.

La fel de ridicol si gelozia ăluia ce se crede actor. Chestiile astea cu Love in ză internet. era pe vremea mIRC-ului.

Acum, e doar penibil.

| AwGenetix a răspuns (pentru sadrian46):

Nu contează ca am eu habar sau nu. per total, se vede cu ochiul liber inteligenta umana e limitata la a face propria peștera mai calda mai luminata, mai altfel. dar atat.

interacțiunea cu natura e zero, despre univers nu are sens sa zic ceva.

nimic de zis, față de alte animale de pe pământ suntem cu ceva mai superiori, in sensul ca suntem insistenți. si atat.

| Dorotheea21 explică (pentru MCSOMI):

Am gasit aceleasi date in mai multe locuri; space.com si chiar wikipedia care spune ca are 14.46 miliarde de ani, altfel nu puneam clipul.
In ce sa mai am incredere? Wikipedia nu este cu paranormal si conspiratii.

| MCSOMI a răspuns (pentru Dorotheea21):

Citeste cu atentie ceva din o sursa de incredere (traducere)
https://www.nasa.gov/mission_pages/hubble/science/hd140283.html

| Dorotheea21 explică (pentru MCSOMI):

Iti multumesc. happy
Am vazut aceleasi dileme si valori, intre 14, 5 si 16 miliarde de ani.
Chiar daca ei au stabilit o varsta de 14, 5 +-08, imi pare tot neverosimil.
Sigur ceva scapa sau este interpretat gresit de catre observatori, dar nu ma mira.
Cineva care a raspuns mai devreme m'a interpretat gresit si pe mine, fara sa spuna nimic despre stele.
O zi frumoasa.