| RAY a întrebat:

Cum de prostituatele nu se indragostesc de clienti lor?

as vrea un raspuns stiintific, de ce majoritatea ne indragostim si ele nu? hormonul asta de ce nu activeaza la ele http://stiintasitehnica.com/......ermen-lung

Răspuns Câştigător
| usuk a răspuns:

Nu poti stii exact; dar chiar si asa, o prostituata poate avea 5+ clienti pe zi, crezi ca ar putea sa aiba sentimente pentru toti? si mai ales, crezi ca ar mai putea sa aiba sentimente(doar pentru unul din ei) cand se daruieste la fel de mult mai multora?
[sunt doar niste intrebari, dar raspunsul exact nu-l vom stii niciodata]

24 răspunsuri:
| Duhovnicul a răspuns:

Explicatia e simpla.
Gandeste-te logic.
Ele o fac pentru bani ( egoism ), nu din altruism.
Daca eu ma duc sa prestez un anumit serviciu cuiva, nu inseamna ca trebuie neaparat sa ma indragostesc/ imprietenesc cu acea persoana.
Relatiile pe care le au prostituatele cu clientii lor, se pare ca desi sunt intime, sunt profesionale, nu personale.
Totusi, ele se pot indragosti, depinde de clienti si daca sunt ele interesate in a-si gasi un partener.
De asemenea, sentimentele pot fi si reprimate, insemnand ca indiferent de cata oxitocina ai in sange, tot nu te vei indragosti de o persoana pe care o urasti, sau pentru care ai alte interese cum ar fi banii.

| JucărieLEGO a răspuns:

Adica sa se indragosteasca doar din impresia unui act sexual de calitate? Tu pe ce lume traiesti? Si daca se intampla ce zici, cat crezi ca dureaza...sau cat costa?

| RAY explică (pentru JucărieLEGO):

Eu ma refer daca o fac timp de mai multe ori citeste materialu de mai sus

| RAY explică (pentru Duhovnicul):

Substanta aia de ce nu functioneaza pentru ele?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate se indragostesc si ele. de unde stii ca nu?

| JucărieLEGO a răspuns (pentru RAY):

Nu pot sa citesc acel articol. Am dislexie si ma pierd in texte lungi si ieftine. happy

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Clar,din moment ce ne indragostim si noi poate si ele

| Duhovnicul a răspuns (pentru RAY):

Cum sa iti explic...
Atasamentul emotional tine si de starea psihologica pe care o ai. Daca nu sunt interesate sa isi caute un partener, degeaba ai chiar si un nivel crescut de oxitocina.
In al doilea rand, s-ar putea ca acei clienti sa nu fie genul lor de barbati, din moment ce le platesc ca sa intretina relatii sexuale. Majoritatea celor care apeleaza la prostituate, o fac tocmai ca nu prea au succes la femei.
Tu de ce nu te indragostesti de toate fetele pe care le intalnesti?

| RAY explică (pentru Duhovnicul):

Ai dreptate, pentru ca nu exista o atractie poate exista fizica dar emotionala devine in timp

NOname
| NOname a răspuns:

De unde ştii că nu se îndrăgostesc (toate şi niciodată)?
Premisa e greşită, deci nici întrebarea nu are sens.
Fiecare se îndrăgosteşte la un moment dat, dacă condiţiile sunt favorabile.

| RAY explică (pentru NOname):

A doua intrebare, poate fi primita inapoi in societate? tu ai vrea sa ai o asemenea prostituata? poate deveni ea monogona?

Scuze ai vrea sa ai o prietenta fosta prostitata

NOname
| NOname a răspuns (pentru RAY):

Ce întrebări...amuzante. : ))
Dacă mi-ar fi prietenă, doar nu aş renunţa la prietenie din cauza ocupaţiei sau trecutului ei (care o privesc doar pe ea). Nu am prejudecăţi de acest gen.

Oare poate uita ea trecutul si deveni o femeie de casa?

NOname
| NOname a răspuns (pentru RAY):

Tu vrei să ghicesc gândurile şi preferinţele tuturor şi să-ţi fac o statistică sau generalizare? Întreab-o!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Multe din ele fac ceea ce fac doar pentru ca au probleme financiare acasa. Mai stiu pe cineva care s-a si indragostit de clientul sau.

Si acum sunt impreuna, fericiti, si ea continua sa fie stripperita in club.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adica nu s-a indragostit niciuna inca de tine?
Altele pot fi motivele.

| OOOLEOOO a răspuns:

Cine mai are timp sa se indragosteasca cand trebuie sa-si asigure supravietuirea?

Un mic videocplip muzical care arata viata unei astfel de persoane ^_^
http://youtu.be/y8Gf4-eT3w0

| RAY explică (pentru usuk):

Asa e, nu putem sti niciodata

| Mădă0611 a răspuns:

De unde stii ca nu se indragostesc? Si apoi, ce fel de oameni apeleaza la prostituate? Daca ai fi femeie, ti-ar placea o astfel de persoana? Mie nu, nu te poti "indragosti" de cineva care iti provoaca sila.

| usuk a răspuns (pentru RAY):

Multumesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

rolling on the floor daaa, sa-i zici tatalui tau: stii...ma duc la curve.Si ell.aaa ai grija, ca asa am cunoscut-o pe mama ta!
Oricum, la 9 lei si o guma de mestecat, e natural sa ma urasca cu sau fara hormonul ala.

| Buresbista123 a răspuns:

Se indragostesc si ele, stai calm, numai ca marea lor majoritate au fost abuzate cand erau mici sau au trait tot felul de traume care au lasat sechele iar respectul de sine e foarte jos de aici si incapacitatea de a forma o relatie solida bazata pe sentimente reale, asta e valabil pentru toata lumea
PS-Nu uita ca exista si prostituate masculine

| atraiptatipovestiviata a răspuns:

Se indragostesc mai mult ca sigur, insa refuza sa accepte acest lucru pentru ca stiu ca nu pot avea o relatie serioasa sau normala cu un barbat pe care la cunoscut in acest job. Ar exista reprosuri, o inegalitate in drepturi si multe altele...
Totusi eu cred ca fac un job ca oricare altul, deci sansele sa se indragosteasca de un client sunt egale cu ale unui vanzator, sau orice alt job unde ai o legatura directa cu oamenii.

Întrebări similare