Nu poti stii exact; dar chiar si asa, o prostituata poate avea 5+ clienti pe zi, crezi ca ar putea sa aiba sentimente pentru toti? si mai ales, crezi ca ar mai putea sa aiba sentimente(doar pentru unul din ei) cand se daruieste la fel de mult mai multora?
[sunt doar niste intrebari, dar raspunsul exact nu-l vom stii niciodata]
Explicatia e simpla.
Gandeste-te logic.
Ele o fac pentru bani ( egoism ), nu din altruism.
Daca eu ma duc sa prestez un anumit serviciu cuiva, nu inseamna ca trebuie neaparat sa ma indragostesc/ imprietenesc cu acea persoana.
Relatiile pe care le au prostituatele cu clientii lor, se pare ca desi sunt intime, sunt profesionale, nu personale.
Totusi, ele se pot indragosti, depinde de clienti si daca sunt ele interesate in a-si gasi un partener.
De asemenea, sentimentele pot fi si reprimate, insemnand ca indiferent de cata oxitocina ai in sange, tot nu te vei indragosti de o persoana pe care o urasti, sau pentru care ai alte interese cum ar fi banii.
Adica sa se indragosteasca doar din impresia unui act sexual de calitate? Tu pe ce lume traiesti? Si daca se intampla ce zici, cat crezi ca dureaza...sau cat costa?
Eu ma refer daca o fac timp de mai multe ori citeste materialu de mai sus
Nu pot sa citesc acel articol. Am dislexie si ma pierd in texte lungi si ieftine.
Cum sa iti explic...
Atasamentul emotional tine si de starea psihologica pe care o ai. Daca nu sunt interesate sa isi caute un partener, degeaba ai chiar si un nivel crescut de oxitocina.
In al doilea rand, s-ar putea ca acei clienti sa nu fie genul lor de barbati, din moment ce le platesc ca sa intretina relatii sexuale. Majoritatea celor care apeleaza la prostituate, o fac tocmai ca nu prea au succes la femei.
Tu de ce nu te indragostesti de toate fetele pe care le intalnesti?
Ai dreptate, pentru ca nu exista o atractie poate exista fizica dar emotionala devine in timp
De unde ştii că nu se îndrăgostesc (toate şi niciodată)?
Premisa e greşită, deci nici întrebarea nu are sens.
Fiecare se îndrăgosteşte la un moment dat, dacă condiţiile sunt favorabile.
Cine mai are timp sa se indragosteasca cand trebuie sa-si asigure supravietuirea?
Un mic videocplip muzical care arata viata unei astfel de persoane ^_^
http://youtu.be/y8Gf4-eT3w0
De unde stii ca nu se indragostesc? Si apoi, ce fel de oameni apeleaza la prostituate? Daca ai fi femeie, ti-ar placea o astfel de persoana? Mie nu, nu te poti "indragosti" de cineva care iti provoaca sila.
Se indragostesc si ele, stai calm, numai ca marea lor majoritate au fost abuzate cand erau mici sau au trait tot felul de traume care au lasat sechele iar respectul de sine e foarte jos de aici si incapacitatea de a forma o relatie solida bazata pe sentimente reale, asta e valabil pentru toata lumea
PS-Nu uita ca exista si prostituate masculine
Se indragostesc mai mult ca sigur, insa refuza sa accepte acest lucru pentru ca stiu ca nu pot avea o relatie serioasa sau normala cu un barbat pe care la cunoscut in acest job. Ar exista reprosuri, o inegalitate in drepturi si multe altele...
Totusi eu cred ca fac un job ca oricare altul, deci sansele sa se indragosteasca de un client sunt egale cu ale unui vanzator, sau orice alt job unde ai o legatura directa cu oamenii.
anonim_4396 întreabă: