Un eveniment normal care vine mai devreme sau mai tarziu in functie de evenimente. Daca o cauti cu lumanarea vine mai devreme
Nu e ceva tragic, e chiar ceva bun daca stai sa te gandesti la ce te asteapta dincolo de viata asta
Stiu doar ca este sfarsitul vietii, antipodul nasterii. Prea putine detalii ca sa imi permit metafore. Cum zicea aqualuna - o usa inchisa: catre undeva de unde nu te intorci, dupa care toti am vrea sa stim ce se intampla, toti vom afla oricum, dar pe care nimeni nu vrea s-o deschida (si totusi unii cam forteaza clanta ).
Pentru mine moartea este o poartă, o uşă închisă, cândva voi afla ce este dincolo-neantul, un alt nivel al jocului, o lume nouă, răspunsul la toate întrebările mele din timpul vieţii ori numai zidul, cărămidă peste definitivă cărămidă...
Este un mister, momentul, pe care nu-l cunoaste nimeni, in care se distruge unitatea profunda a fiintei omenesti:sufletul si trupul se despart.
Pentru majoritatea dintre noi reprezinta doar sfarsitul vietii, pentru altii un nou inceput, cert este ca nimeni nu s-a intors sa ne spuna cum este "dincolo ".
Pentru mine moartea reprezinta etapa prin care e absolut necesar sa trec pentru a putea afla ce se afla dincolo
Dupa moarte incepe adevarata viata aici suntem dati sa ne jucam fiecare rolul dupa cum ne este scris
Inceperea unei noi experiente. Viata este una, moartea este a 2-a si poate mai sunt si altele de care noi nu avem habar. Nu stiu. Am zis si eu!
Pai moartea e un lucru care oricat de mult te-ai ruga sa nu se intample, se intampla atunci cand te astepti mai putin.
Moartea? este evenimentul trecerii in nefiinta, dincolo nu mai este nimic (constient)
Tyberiu2000 întreabă: