| SENEX a întrebat:

Cum diferentiem turbatii, de nebuni?
Considerati ca: aceste doua aspecte au condus - Lumea'

8 răspunsuri:
| IMC90 a răspuns:

Turbarea este o boala fatala, care se manifesta oarecum diferita fata de nebunie, si, spre deosebire de nebunie duce la deces intr-un timp destul de scurt.

| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns:

Vrei sa ziic cum diferentiem maniacii de nebuni? E cam tot aceiasi. Iar cum zicea @IMC90, turbarea este o boala si duce la deces.
Trebuie doar sa mai recuunosti nebunii.hee hee mult noroc.

| SENEX explică (pentru GoodGuyOviCONTSUSPENDAT):

Stii Ovidiu.Eu iubesc totul ce tine de creatie; dar urasc totul ce tie de infect pentru creatie.
In considerentul Meu vreau sa spun ca: Fiecare Om este Creatorul sau psihologic.De nu vom ajunge Toti la acest nivel, "putem pleca". diferenta e ce acceptam : dreptatea falsa sau nedreptatea. cred ca ai vazut culoarea starii de fapt.noi santem stapanii nostrrii, lipseste doar alegerea.

| SENEX explică (pentru IMC90):

Prin Turbare, Eu inteleg starea de fapt al creatorilor momentului prezent.Tu? vezi altfel?
daca nu poti sa raspunzi; nu e vina ta, pentru faptul limitarii gandirii. Totul a fost calculat in amanunt;(fire de par)

| IMC90 a răspuns (pentru SENEX):

Eu vad definitia stiintifica, nu ma apuc sa fac Codul lui Oreste in direct laughing

Ma bucur pentru tine.Totusi... Oreste E UN om destul de mare, daca dezvalue aceste secrete.
.

| IMC90 a răspuns (pentru SENEX):

Sincer, apreciez emisiunea (imi place) dar nu cred ca este locul potrivit. Majoritatea sau nu au aceasta pasiune, sau nu inteleg tongue

Stii de ce?
nu au incredere in ei
de fapt ei sunt principalul dusman psihologic.