Nu exista decat atractie sexuala, dragostea e numele pe care l-au pus filosofii pentru a le suna mai frumos.
Acei hormoni care dau senzatia de iubire sunt secretati de creier cand vede ceva potrivit pentru a da genele tale mai departe, parintii ii respecti, te-ai obisnuit cu ei, dar nu simti ce simti cand o vezi pe Gigela, fata visurilor tale, asexualii simt acelasi lucru, dar, cum ziceam, ceva nu functioneaza, ceva se opreste undeva.
Dragostea la prima vedere e atractie fizica mostenita genetic sau faptul ca ne place acea prsoana e o chimie intre cele doua persoane
dragostea este atasamentul fata de o persoana care este localizata diferit fata de atractia sexuala ea apare dupa un timp, asexuali de pilda nu simt atractie sexuala dar iubesc desi iubirea nu-i atractie sexuala, dragostea e reala e reactia a multor conexiuni din creier si chimicale de combinati ea e irationala
Stiu cand am simtit iubirea pentru prima oara nu imi puteam mie explica rational cea ce se intampla te cred e mult mai mut decat atractie e ceva superior a cea ce credem noi, creierul e prea complex de fapt e asa complex ca nici toatepc uriile din lume nu pot face ce face creierul tau miliarde de pc urii legate unul de altul
Dragostea e doar atractie sexuala, ca e la prima vedere, la a 2-a, a 10-a sau 100-a.
Dragostea la prima vedere nu poate fi decat atractie sexuala, pentru ca esti atras doar de fizicul acelei persoane.