Dragostea la prima vedere nu poate fi decat atractie sexuala, pentru ca esti atras doar de fizicul acelei persoane.
Nu exista decat atractie sexuala, dragostea e numele pe care l-au pus filosofii pentru a le suna mai frumos.
Dragostea la prima vedere e atractie fizica mostenita genetic sau faptul ca ne place acea prsoana e o chimie intre cele doua persoane
dragostea este atasamentul fata de o persoana care este localizata diferit fata de atractia sexuala ea apare dupa un timp, asexuali de pilda nu simt atractie sexuala dar iubesc desi iubirea nu-i atractie sexuala, dragostea e reala e reactia a multor conexiuni din creier si chimicale de combinati ea e irationala
Dragostea e doar atractie sexuala, ca e la prima vedere, la a 2-a, a 10-a sau 100-a.
Stiu cand am simtit iubirea pentru prima oara nu imi puteam mie explica rational cea ce se intampla te cred e mult mai mut decat atractie e ceva superior a cea ce credem noi, creierul e prea complex de fapt e asa complex ca nici toatepc uriile din lume nu pot face ce face creierul tau miliarde de pc urii legate unul de altul
Acei hormoni care dau senzatia de iubire sunt secretati de creier cand vede ceva potrivit pentru a da genele tale mai departe, parintii ii respecti, te-ai obisnuit cu ei, dar nu simti ce simti cand o vezi pe Gigela, fata visurilor tale, asexualii simt acelasi lucru, dar, cum ziceam, ceva nu functioneaza, ceva se opreste undeva.