Lucrurile sunt destul de clare (acum), am reusit sa construiesc o perspectiva de ansamblu.
Calitatea ideilor este totul.
Viața nu are nici un scop, sens noi dam sens existenței noastre, eu aleg sa fiu hedonist dar și să îmi actualizez mereu cunoștințele, starea de sănătate, financiara, socială, dar și să ajut dacă pot pe cineva, binele și raul sunt preconcepții umane
Este ca un spectacol de marionete în care noi - marionetele - avem impresia că jucăm rolul principal, dar alții trag sforile în realitate.
Ai înțeles greșit
Colecționar de trofee?
Eu fără Dumnezeu nu o pot vedea, nu o pot înțelege, viața!
Da sânt enorm de selectiv, sănt enorm de atent, în privința oamenilor, fiindcă nu-mi doresc, și nici nu vrea în viața, mea oamenii bolnavi cu mintea și săraci cu sufletul și inima! zgârciți, dușmănoși, răi, ură în ei bârfitori săi interese constant viața altor oamenii nevinovați, și și ei se cred "perfecți" când în ei zace numai falsitate, și prostie la ordinea zilei gravă rău de tot, ..Nu suport oamenii pe interes stau cu tine doar dacă ai în buzunar sau deți ceva scump, de valoare,. Mi-e scârbă imensă de așa oamenii care trăiesc numai pentru ei și stomacul lor și binele lor și le este frică că vor sărăci dacă fac unui om nevoiaș un bine, Nu orice om are voie în viața mea sănt extrem! de atent cu oamenii! în toate privințele! Nu suport omul lăudăros și plin, plin de prostie în el/ea și de sinea lui obsedați de ei narcisiști bolnavi mintali, fără să arate "perfecți" nu ies din casă că se fac de "răs". ..Nu suport omul care nu-i place munca și nu muncește cinstit! să-și poartă de grijă singur! nu pe spinare munca altor oamenii când ei sânt capabili să muncescă pentru mofturile lor! și stă pe banii altora sau părinților lor mă refer la "adulț" ăia care toată ziua ai săi vezi în Mall că-și cumpăra haine de firmă, prin restaurante, cluburi figuri, talente, pe ei,. dacă n-ar fi părinți lor,...așa oamenii nici să nu-i văd la față, mise face scârbă instant, Nu suport nici omul care este prost și mincinos și o ține tot pe a lui/ei când Adevărul este în fața ei/lui și continuă să se uită în fața mea și mă mintă.
Nu țin dușmănie, ură omului naivi și inocent/ă fără nicio vină dacă știu că acel om nu știe, sau nu a vrut, a greșit fără să-și dea seama acord o singură șansă a doua oară nu există!
Nu mai iau de bine nimic! Fiindcă știu! Pe ce lume sânt! și știu că uni oamenii pot fi în stare să-și vândă sufletul și pielea de pe ei, și pe ei, pentru banii, faimă, validare, atenție prostie fără nicio limită!
"Mi-e scârbă imensă de așa oamenii care trăiesc numai pentru ei"
Biblia nu prea susține așa ceva. Ea spune să iubești pe aproapele ca pe tine însuți.
Eu nu pot să-mi iubesc aproapele, care se hrănește cu prostia fără nicio limită, dușmănia, ură, răutate, și dă cu venin în oamenii nevinovați Eu nu am așa aproape lângă mine și mă asigur, că n-are ce căuta în viața mea! Și nici în preajma mea așa om!
Pot înțelege dușmănia, ură, răutatea, chiar și prostia unui om dar până la o limită! Dacă văd și consideră că om n-are să fie din el/ea Eu las pe mâna lui Dumnezeu mai departe omul acela fără săi demonstrez, eu nimic ei/lui ce are de pierdut sau ce are de câștigat mai departe Dumnezeu să mă vadă și pe mine și el/ea.
Dacă eu am greșit față Dumnezeu de un om! Dacă eu îmi doresc răul unui om dacă eu am dușmănie 1 singur gram față de un om în inima mea si sufletul meu mie Dumnezeu să-mi arate iadul pe Pământul ăsta sau dacă eu vreau răul, dușmănia la cineva mie Dumnezeu să-mi arate tot răul din lumea asta pe Pământul ăsta dacă eu ceva de rău cu cineva oricine ar fi să fie.
Eu nu răspund la rău cu rău Niciodată chiar de am pierdut Mai bine pierd în felul meu dacă sa câștigă cu prostia si răutatea da nici nu sunt obligat să accept răutate, prostia dușmănia nimănuia ușă de Biserică nu sunt da nici la Dumnezeu meu nu renunț pentru bani, validare, atenție și nici în jocul nimănuia nu intru pentru nimic.
Eu trag de un om să ști rabd cu el/ea cu om fie el omul ăla fi drogat, săi placă și băutură și fumatul Dumnezeu îmi este martor am ajutat ori cine mia ieșit în cale n-am ținut cont, da nu iau parte de răutate nimănuia și prostia Dacă nimănuia dacă așa le place să trăiască nau decât cât îi ține pantaloni si buzunarul altceva nici nau de oferit. Dacă eu sunt de judecat Dumnezeu să-mi arate pe lumea asta mie cei mai rău eu n-am frică de faptele mele Dumnezeu știe totul!
"...nici nu vrea, în viața mea oamenii... săraci cu sufletul"
Despre oamenii săraci cu duhul se spune că a lor va fi împărăția cerurilor.
Dumnezeu știe asta! nu eu! el ști cel mai bine! în tot deauna ști cel mai bine! Dumnezeul!
Ai doar impresia ca l-ai gasit pe Doamne Doamne si iti place sa te amagesti in continuare.
Cand intr-adevar vei descoperi divinitatea o sa fii mai tolerant cu semenii tai care si ei sunt parti din divinitate.
Inca esti in ceata si nu stii nimic.
Un mucos cu ifose de sfant.
Corect și la ce limbaj are pe discord
AndreiBristeanul dai răspunsul și ignore după frumos din partea ta ce Să-ți spun.
Dacă tu accepți și tolerezi prostia semenilor tăi este strict problema ta!
Pentru AndreiBristeanul
Eu accept doar cei om!, nu prostia!, dezumanizarea! Destrăbălarea! Nu sunt obligat! să accept și săi iau totul de bine!
fiindcă te deranjeză pe tine asta? este strict problema ta! Eu am ochii și pot vedea,... și înțeleg omul dar până la o limită! dacă văd că n-are sa fie om! Dumnezeul Știe mai bine!
Eu nu sunt obligat să accept și să iau totul de bine! doar fiindcă te simți tu deranjat de faptul ca nu accept eu toți oamenii. Da! Nui accept pe toți oamenii nu sunt obligat să accept și tolerez orice om fără frică De Dumnezeu și are impresia că el ar fi Dumnezeu dacă are ceva anume pe el/ea sau în buzunarul lui,...
Dacă ai ceva să-mi spui spune ca omul nu nu da ingnore stai până la capăt dacă ai ceva să-mi spui eu sunt tot aicia.
Dacă tu îți accepți semeni tăi și oamenii de așa fel bravo ție dar bine nu o să-ți fie fiindcă omul fără Dumnezeu în inima lui și în sufletul lui cu Adevărat! și fără frică de Dumnezeu om n-are să fie!