| anuscha997 a întrebat:

Cum fac ac orele sa treaca mai repede?[ma refer al cele de scoala][straight face]

Răspuns Câştigător
| devine a răspuns:

Metoda mea laughing : imparti timpul in sferturi de ora sua 10 min si-o desenezi la spatele caietului patratele care sa reprezinte numarul de sferturi/10 min din ora respectiva. si le hashurezi pe masura ce mai trec 15/10 min happy stiu ca suna ciudat dar la mine mergea intotdeauna laughing e o adevarata placere cand hashurezi alea si mai ales cand uiti sa hasurezi ceva timp si dup'aia vezi ca hasurezi 2 deodata laughing

27 răspunsuri:
assiris
| assiris a răspuns:

Nu te grabi, fiecare minut trecut mai repede inseamna un minut din viata ta. Si ce vei mai regreta mai tirziu cind vei constata ca trec prea repede...

eileen
| eileen a răspuns:

Fiind atent la ce spune profesorul, nu stii niciodata cand iti va fi de folos.

| sdafdfkdafkladjakl a răspuns:

Cand eram elev, desenam pe carti, in spatele caietului, etc.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Fii atenta la ce spun profesorii. Secretul meu era urmatorul: intotdeauna citeam lectia inainte acasa, asa ca intelegeam mult mai bine ceea ce explica profesorul si era foarte placut sa particip la lectie. In plus, mi-era mult mai simplu sa invat dupa aceea.

| OcHiSoRi VeRzI a răspuns:

laughing ana daca nici tie nu iti trec orele repede...
care razi in fiecare ora cu colLlLeGutzZzu tau de banca... apih la altii

| ada a răspuns:

INcearca sa te implici la lectie.Atunci nu iti vei da seama cum trece timpul.

| Criiss16 a răspuns:

Eu cand nu sunt atenta la ce spune profu' imi trec orele ff greu... dar atunci cand sunt atenta imi trec ff repedewinking nici nu-mi dau seamabig grinwinking

cami
| cami a răspuns:

Poi. fa ceva util de ex: in pauze poti citi o carte.in ore fii atenta la lectie iar in afara lor de ex propune-te sa fii cea care are grija de flori, clasa, samd.stiu si mjie mi se intampla sa zic astawinking
sper ca am putut sa-ti fiu de folos
ceau

Bula
| Bula a răspuns:

Voi, elevii sunteti de vina!
In state, elevii au posibilitatea de a opta la ce cursuri merg si la care nu.
Cereti si voi la fel! Doara se vrea o reforma scolara, nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fugide la lectie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Andreea:*:*:*
La mine orele trec repede ca ma joc cu colegi mei un njoc in care unul dintrenoi spune:"Cine iese din canal si zice "... si toti tacem iar de obicei dna zice ceva... si noi atunci incepem sa radem ...pentru ca ia iese din canal in jocul nostru laughing)laughing)laughinglaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca de fapt nu te intereseaza ora si de aceea vrei sa treaca mai repede nu cred ca a sta atenta la ora o va ajuta, altfel n-ar mai fi pus intrebarea asta, incearca sa nu te uiti la ceas adica sa te uiti cat mai rar ca daca te uiti din minut in minut o sa inebunestilaughingeu desenez aproape tot timpu bine plus ca sunt la arte da in ultimu timp si eu incep din ce in ce mai rau sa ma gandesc ca ma plictisesc rau la scoala, mai e o chestie gandeste-te la ceva ce-ti place tie sau un moment frumos din viata ta, la mine merge chestia asta, sau gaseste la profesorul care iti preda 10 calitati si 10 defecte sunt multe chesti pe care le poti faci daca nu te intereseaza ora respectiva, eu ti-am dat doar cateva exlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa nu te mai duci la scoala laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Faci prostiirolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite eu primesc maine un catel sunt emotionata si debea astept sa vina dar timpul trece o ora este o zi si am asteptat dar parca trecea un an si tata mi-a zis sa nu ma gandesc si sa fiu atenta la ora ca trece mai usor te avertizez ca vrei sa treaca gandeste-te ca mai ai 10 minute din ora si dupa mai gandeste-te ca mai ai 10 si tot asa pana cand se termina ora

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E se zi la invatatoare ca vrai la viceusi stai toata lectia acolo dar daca invatatoarea te intreaba ceai facut asa mult zii cai mincat verzaturi cu lapte

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te joci pe telefon

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Usor si simplu trage un pui de somn dragalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu./. eu sunt a7a si deja nn my vreau la scoala crying. vreau sa am 18 ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te grabi. Lasa timpul sa treaca asa cum vrea el, mai tarziu ai vrea sa te mai intalnesti cu anii din scoala. o spun din propria experienta. Cand ajungi la o varsa (eu am 29 ) ai impresia ca trec zilele foarte repede si nu-ti gati toate ce ti le-ai pus in plan sa le faci.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa ne bucuram de anii de scoala pentru ca atunci cand vom creste ne va parea rau ca am pierdut timpul desenand sau razand cu colegutzu.Acum in perioada copilariei nu aem griji in afara de cele ale scolii. BUCURATI-VA DE COPILARIE!(pana cand nu va fi prea tarziu)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asculta:eu am 12 ani sunt in clasa a6-a. M-am gandit de pe acum ce rau o sa fie cand o sa ma fac mare, deoarece la scoala am prieteni foarte buni si FARA EI m-as plictisi.Asa ca nu te mai plange, iti va parea rau odata crede-ma!

| Bubbles_8156 a răspuns:

Eu desenez. sau imi fac temele cand profa ne preda laughing) probabil suna amuzant. dar mie mi se pare ca timpul trece foarte repede! love struck

| sasuke8000 a răspuns:

Eu sunt mai smecher arunc avioane in profa si in colegilaughing)laughinglaughing

| Dreacu a răspuns:

Io mereu asa fac:Nu ma uit de loc la ceas si sant atent la ore si iti zic ca 100%100 o s-a treaca ora mai repede... daca te uiti mereu la ceas normal ca nu trece :d.Succes asa faceam eu.

| HoneySpell a răspuns:

Pai eu personal joc macaua in timpul orelor cu coleca mea Cristina sau... Poti sa asculti muzica pe telefon doar cu o casca in ureche casa poti auzi ce spune profa! P.S Eu cand Cristina lipseste si n-am chef de muzica planific o evadare de la scoala uneori in grup. Sau sar pe geam in timpul orelor. sper ca te-am ajutat!

| uanna29 a răspuns (pentru Bula):

Așa este, dacă cerem o să se facă ca noi, ce vină au elevii că nu e că în state?happy