"universele care s-a ciocnit in Bing Bang" eşti tare . Fraţii tăi sunt la fel? Tot din universele bing bang au apărut?
Imi pare rau sa iti spun dar nimeni nu stie raspunsul la intrebarea ce a fost inainte de BING BANG. Sunt o multime de concluzii.
Boss, chiar de s-ar sti raspunsul, cu ce te-ar ajuta daca il afli?
Te va schimba ca persoana? Nu.
Iti va schimba conceptia despre lume? Nu.
Cat despre cum exista tastatura si TPU, totul a plecat de la niste "idei" gandite de niste oameni cu scaun la cap. Realizand schita acelei idei au ajuns la productia obiectului gandit de acel om iar perfectionand continuu acea idee s-a ajuns la diversitatea si gama larga de produse care exista in ziua de azi (De exemplu exista de la calcularoare vechi si slabe la calculatoare de top noi, la cele mai inalte standarde).
Cat despre Big-Bang, asta este doar varianta stiintei care a incercat sa explice cum s-a format universul. Asta nu inseamna ca asa s-a si intamplat cu adevarat. Daca stiinta ar sti cu adevarat cum s-a format Universul, eu unul sunt sigur ca ar pastra asta secret si ferit de oamenii de rand.
Cat despre cum s-a format Terra, sunt niste teorii pe internet dar nu cred ca se cunoaste de s-a intamplat cu adevarat.
Întrebările tale nu pot avea un răspuns exact pe care știința îl poate oferi căci deja ne ducem prea departe. Noi acum încercăm să deslușim universul nostru, până să intrăm într-un tot mai cuprinzător. Ceea ce e curios e că energia poate apărea în vid, sunt particule și antiparticule care apar din nimic, denumite particule virtuale și se anihilează aproape instantaneu(într-un interval de o miliardime dintr-o trilionime de secundă), în cadrul vidului. Ceea ce reprezintă tot ce există e o croșetare a energiei, ca să zic așa, într-un cadru unidimensional temporal și multidimensional spațial. Aceste spații presupunem că există dintotdeauna căci sunt factori dependenți pentru toate fenomenele ce au sau au avut loc.