Ciupesc mai tare coarda, si mai important(la unele chitare), o ciupesti la baza(aici depinde si de ce sunete vrei sa scoti)
Cipesti cu mai multa forta coarda, si pentru sunete mai puternice o cipusti la baza
Ție îți lipsește o doagă, copilaş! Ești dus cu pluta rău de tot!
De diferite inaltimi? Adica mai ascutite? Cu ajutorul bend-urilor.Bend-ul e o tehnica de baza la chitara, lovesti nota si ridici coarda pe fretboard.Personal, n-am inteles ce voia sa zica @usuk, daca ciupesti mai tare coarda, tot ce-o sa se intample e sa se auda mai tare, iar daca ciupesti la baza(dau si eu cu presupusul, ca baza inseamna inspre bridge), o sa se auda mai incet.Deci, daca vrei sa faci o nota mai ascutita decat cea initiala, doar ridici coarda pe fretboard, griff, cum vrei sa-i zici.
Citez "pe aceeasi coarda, sunete de diferite inaltimi?" nu e mai "jos" sunetul daca ciupeste inspre bridge/calus/cordar cum vrei sa-i spui?
cat despre cat de tare ciupesti, eu imi amintesc ca daca ciupeam mai tare coarda inspre rozeta iesea un sunet mai inalt.
(nu mai sunt sigur de asta, nu am mai cantat de mult la chitara)
Nu, nu este mai jos, te contrazic, cant la chitara ore bune, am una electrica (,) chiar langa mine acum, nu influenteaza cu nimic daca ciupesti mai inspre bridge, poate se aude mai infundat, dar la o frecventa mai joasa, sigur nu, si nici daca ciupesti mai tare nu iese un sunet mai inalt.
E al 2-lea coment de genu asta ai ceva cu mine sau care dr* e chestia ca nu pricep, mi-am dat cu parerea pentru ca eu asa fac si la mine merge
Nu-i frumos prietene și încearcă să gândești tu un răspuns, nu să copiezi răspunsurile altora! Eu cel puțin, dacă mai văd că totuși continui cu obiceiul ăsta josnic aici la această categorie, am să te raportez! Eu cred că puțin respect nu strică nimănui! Cât despre răceală... știam; astea sunt simptomele când se gripează ...creierul! Salutari alese!