| Tyberiu2000 a întrebat:

Cum pot apărea particulele virtuale, în vid, din nimic? Sunt puțin cam confuz...

8 răspunsuri:
| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Pai... daca-s virtuale : inseamna ca sunt inexistente, in realitate!

| Darkmagic a răspuns:

Incertitudine energetica... :)
https://www.tpu.ro/go-to-answer/11730825/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prin Duhul Sfant sau de la Duhul Sfant. Energia intunecata. happy

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vezi ca am dat unele explicatii pe:

https://www.tpu.ro/......si-totusi/

| Darkmagic a răspuns (pentru anonim_4396):

Tu esti cel cu "0=1"...
Poate intelegi asta: 1+2=3.
Tot trei, sunteti cei care ati scris niste...balarii. big grin
Am dat raspunsul corect la intrebare, punct. Mai simplu de atat nu se poate explica.
Acum ca tu si ceilalti "colegi" nu intelegeti fizica si mecanica cuantica nu este vina mea, in schimb, e vina voastra ca "stricati" o intrebare cu raspunsuri de 2 bani.
Nu e ceva care se invata in liceu, pe internet, sau cu "duhul", si in niciun caz, "energia intunecata" NU are vreun rol in imprumuturile energetice ale particulelor virtuale.
Amin! big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Darkmagic):

Predai religia cu zeita numita "Stiinta" care spune cum a aparut materia si cum apare materia? Tu nu stii daca "1=0" e corect, dar mi te 1+2. Ai ramas repetent in clasa intai? Daca formulau asa zisii oameni de stiinta alta teorie decat cea big bang ce ajunge la absurditatea "1=0" mai merita atentia mea, asa ca mi s-ar face sila daca as mai citi teorii de genul big bang. Daca universul e in expansiune, automat gata a plecat expansiunea dintr-un punct si si mai eronat acel punct "1" a fost de fapt "0"? Teoria big bang si alte asemenea nu merita atentie. Teoria big bang si cea cu fluctuatii cuantice din nimic sunt niste mizerii "stiintifice".

| Darkmagic a răspuns (pentru anonim_4396):

Abia acum inteleg tristetea adanca de pe TPU.
A inceput scoala sau v-a lovit vreo alta catastrofa...
Repet: Eu am raspuns CORECT, tu si ceilalti...bateti campii.
Nu e vina mea ca intrebarea cere un raspuns pe care nu il puteti intelege!