E foarte simplu si 100% natural si benefic. Incerci sa-ti simti talpile, palmele buzele. Apoi incepi sa-ti simti picioarele, mainile, capul, abdomenul, pieptul. Pe rand. Dupa ce ai terminat cu fiecare in parte, incerci sa le simti pe toate in acelasi timp.
Pentru ca peste o saptamana voi fi nevoie sa ma trezesc la cel tarziu 7 dimineata si acum ma culc cam la 3 noaptea...
Aşa şi? În prima zi dormi 4 ore, iar a după ce o să te trezeşti la 7, seara adormi oricum instant.
Te uiti la un filmsau altceva cu lumina stinsa in camera pana ti se inchid ochii.
Pe mine ma apuca somnul cand sunt beat.Sau ai putea sa nu te culci deloc noaptea daca nu iti este somn dar a doua zi rezisti, nu te culci si cand vine iar noaptea ar trebui sa adormi imediat.Eu asa fac cand ma plictisesc de "programul" asta de creatura nocturna.
1.Bei 2 - 3 cani de lapte cald sau ceai.
2. Faci 100 abdomene si 50 flotari.
3.Vizionezi 2 filme unul dupa celalalt.
Trebuie sa mearga macar o metoda
Sau toate trei la un loc
Nu prea merge asta cu sportul...eu fac in fiecare zii aprox.100 abdomene."pentru a ma mentine si pentru sanatate (ma rog 10 min) si mai rau imi vine o energie asa..decat somn
Eu de obicei ma uit pe tavan...sau ascult muzica tristaaaaa rau si adorm..sau uitate intr.una la tv si o sa te apuce somnul
Pur si simplu te bagi la caldurica in pat si ai sa vezi cu ochii inchisi ce usor te cuprinde somnul
Pastilutele Dormicum sunt o solutie. Trebuie mers la medic, se ia reteta si cateva zile (3-4) seara pe la ora 8.30-9 luata pastila. Nu dau dependenta... sunt recomandate in special cand se fac schimbari mari de fus orar si se face adaptarea greu...
Si eu ma gandeam sa iau in 3 seri somnifere usoara ca sa ma ajute sa-mi fac un program de somn dar vreau sa evit sa iau medicamente si mai ales cele care ar putea da dependenta. Multumesc de raspuns!
Nu. somniferele nu sunt sanataoase. asa ca mai bine ai face ce a zis tirri28
sau altceva.
Dormicum l-am experimentat 1 saptamana si m-au ajutat fara sa dea dependenta, d'aia l-am recomandat... Oricum mersul la medic este cea mai buna solutie... e bine sa tratezi cauza nu efectul. Seara buna.
1People întreabă: