anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum putem sti care este cel mai bun drum in viata?

18 răspunsuri:
| LPCTSTR a răspuns:

Cel in care n-ai parte de nici cea mai mica farama de om canceros, zic eu.

| Bizon95 a răspuns:

La intrebarea asta,

NU EXISTA "STII"

PUNCT

exista doar "simti"

iar eu am simtit asta de cateva ori

de exemplu odata sentimentul SI logica imi spuneau un lucru, chiar daca nu era sustinut deloc de dorinta (dorinta imi spunea sa merg si sa profit de situatie, adica de secz)

mai exact am avut ocazia sa fac ORICE cu o anumita fata (pentru ca era innebunita dupa mine), dar era clar ca vroia relatie pe termen lung SI ERA CLAR ca daca ma bag o sa avem amandoi de suferit, eu pentru ca ma lovea constiinta dupa aia si ea pentru ca s-ar fi dat seama ca NU meritam, pentru ca nu eram pur si simplu pregatit pentru o relatie permanenta la momentu respectiv, asa ca m-am dat inapoi si am lasat-o sa sufere, DECAT SA SUFERE MULT MAI RAU MAI INCOLO cand s-ar fi ars... RAU!

| Nilsson a răspuns:

E cam dificil să îți dai seama care e cel mai bun drum în viață.

Dar e mai simplu zic eu să îți dai seama dacă măcar direcția este bună.

Când cineva ajunge la o vârstă și nu a realizat nimic până acum e un semn destul de evident că ar trebui să schimbe ceva.

| sdfsfsdfsdfsdf a răspuns:

Prin sport, alimentatie, cariera, familie/prieteni si sa stii sa te bucuri de lucruri mici.
+ anatomia fetei, daca esti introvertit sau extrovertit, anatomia corpului, ce fel de persoana esti- caracter, personalitate.
Ca am rezolvat cu astea urmeaza...
Baam- societate, care dupa parerea mea treaba societatii e, sincer nu stiu exact care e dar de obicei lumea te vede diferit in functie de cati bani ai, daca ai masina, daca esti mai alpha si nu pentru suflet carisma sau anumite calitati( toate astea sunt porcari dupa parerea mea, daca o sa traiesti ca sa multumesti societatea, si nu pe tine, la 70 de ani o sa stai pe o banca regretand faptul ca nu mai poti sa dai timpul inapoi. o viata avem si anormalul este dupa parerea mea un stil de viata sanatos organic si autentic -anormal in limita bunului simț-)
Noi ca organisme, ca fiinte, nu suntem proiectate sa respectam reguli(fie ele de orice natura), dar ni le am impus noi o data cu aparitia cunostintei pentru "a fi mai bine" din mai multe cauze, extrem de multe.

| sdfsfsdfsdfsdf a răspuns (pentru sdfsfsdfsdfsdf):

Cantareste cauzele si vezi daca poti sa bati sistemul

| Mosotti a răspuns:

Nu ai de unde sa stii, faci ce simti, cel mai bun drum este ala care te implineste, te fericeste cel mai mult. Daca nu simti si faci doar pentru bani, atunci nu iti va fi bine. Depinde din ce punct de vedere cel mai bun! Financiar sau sufleteste, trebuie un echilibru intre cele doua, daca acel echilibru exista si te bucura, ala e drumul.

Ca iti place e ok, dar trebuie sa ai si un trai bun.
Ai bani ai, dar daca nu iti place, iar nu o sa te bucuri de banii aia ca esti stresat,
Plus ca oricum trebuie si in viata echilibru, sentimental, sufleteste, asa mai treci putin mai usor peste un job care nu prea place.

| Emma30555 a răspuns:

Nu putem ști, încercăm sa ne descurcam în funcție de situația data

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Incotro?
Ray, stiu cum e sa ai un creieras zgomotos. ajuta-ma sa te ajut.
ce-ti ''otraveste'' viata?

| lorena1gianinak a răspuns:

Nu putem sti niciodata. daca am putea sti, am putea vedea viitorul ceea ce nu e posibil.Asa e facuta viata; sa nu stii ce urmeaza dar sa gandesti variante si unele posibilitati care vor fi nule la un moment dat. Raul si norocul ni-l facem singuri, nu exista cineva care sa iti faca rau sau sa iti ofere bine pe degeaba.Singura persoana care face asta esti tu.Am deviat de la subiect oricum.Intrebarea e cum putem sa stim.Cred ca putem stii prin exemplele altora sau diferite situatii pe care le-am trait/vazut.

| mentholinks a răspuns:

Care te duce unde vrei sa ajungi.

| RAY a răspuns (pentru Nilsson):

Ce inseamna nu ai realizat? sa ai bani, loc de munca, cariera, sotie, copii?

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce-ti ''otraveste'' viata?

virusi in aceste zile

| RAY a răspuns (pentru Mosotti):

Omule tu ai un potential mare de a face ceva importat in existenta ta

| Nilsson a răspuns (pentru RAY):

Să îți autodepășești limitele, să fii apreciat de cei din jur, să rămâi în amintirea celorlalți cu o impresie plăcută, să poți să te întreții singur dacă nu suferi de o problemă gravă de sănătate, să îți găsești jumătatea, etc.

| Mosotti a răspuns (pentru RAY):

Pai eu stiu f bine care e drumul meu in viata. Eu ma refeream si la tine cum de nu stii exact care e drumul tau cel mai bun in viata.

| RAY a răspuns (pentru Mosotti):

Nu stiu man, sunt atat de multe drumuri, fiecare decizie luata poate insemna un nou drum, m-am gandit mai mult si cred ca satisfacerea nevoilor este drumul cel bun dar o dam spre hedonism

| Mosotti a răspuns (pentru RAY):

Pai doar hedonismul de fapt e scopul! Sa ne simtim bine, tocmai. Drumul in viata este ce simti tu ca-ti place, ca te atrage, ca te implineste cat mai mult! Daca te implinesc 5 la fel, nu stiu, alegi una din ele si gata, ca e tot una.

Deci drumu e sa fi multumit, fericit, implinit, sanatos si sa ai bani cat sa ai un trai bun, asta e drumul, si ala trebuie urmat de oricine, iar in mod normal ar trebui sa simtim care este acela. Bine, e adevarat ca si eu am dat de chestii noi care ma implinesc doar cand am avut nevoie sa invat despre ele, de exemplu medicina psihologie, psihiatrie, diabet, oftalmologie, nutritie, kcal, sala, inainte nu aveam treaba cu ele, eram doar pe tehnica, politica, istorie, economie, calcuri, SF, tras cu pistoul la tinta, piscina, plimbari, din astea.

| Ana1687 a răspuns:

Nu putem ști happy

Întrebări similare