Daca Universul este infinit in prezent (ceea ce este posibil) atunci Universul era infinit si inainte de Big Bang. In acest caz Big Bangul s-a produs pretutindeni in Univers.
Dacă nu ai habar de știință de ce comentezi aiurea, faptul ca nu știm nu este dovada ca creatorul a creat acel eveniment
Unde am zis ceva de vreun creator și unde am comentat? Am pus o întrebare. Dacă nu știi să răspunzi mai bine abține-te!
Stiinta intr-adevar inca nu are toate raspunsurile, dar religia bate campii MUUULT MAI RAU, cu D-zeul lor iubitor, chestie contrazisa in fiecare zi, asa ca raspunsul e ca nu stim cu certitudine nimic, doar statistici si observatii urmate de calcule matematice
deci, imi pare rau, si eu imi pun banii ca esti un troll credincios
e o vorba: cine nu intelege stiinta se apuca de religie
Eu nu înțeleg ce e în neregulă cu acest site și cu acești useri. Nu înțeleg unde am trolat sau unde am vorbit aici ceva de religie? Dacă nu puteți răspunde nu vă mai băgați.
Au transformat știința într-o religie și șterg cu tine pe jos la cea mai mică întrebare pusă cu scepticism.
Nu avem certitudinea și cel mai probabil vârsta pământului va fi modificată iar cum s-a mai întâmplat de atâtea ori, spunând că s-au găsit dovezi noi care arată că estimarea prezentă e greșită
Rule nr 1 of a con man... DIE WITH THE LIE
https://youtu.be/QvEcL1y_Gy0?t=42
faci EXACT ce face un religios, ignori raspunsul si o tii numai pe a ta, ORICE AR FI
pentru ca ti-am raspuns corect la intrebare: "doar statistici si observatii urmate de calcule matematice"
insa continua sa ignori, ce ai de pierdut?
LisaJulie întreabă: