Nu are legătură cu temperamentul neapărat. Are legătură cu aşteptările şi dorinţele pe care le au partenerii. Nu poţi şti (aproape) niciodată dacă există compatibilitate până nu se întâmplă acţiunea. Totuşi în societatea românească actuală vorbitul sau exprimatul dorinţelor sexuale (încă) reprezintă un lucru tabu, în consecinţă aparenţele pot înşela de multe ori.
Interesant cum ai explicat. Da uite faza este ca eu sunt un tip mai timid, si as prefera in pat sa fie ceva gen, ambii sa faca sport, eu fug de tipele timide, si nu as dori ca ea sa stea ca o papusa gonflabila si eu sa fac totul, in viitor zic, pentru ca in momentul de fata nu am experienta aproape deloc.
Cum ţi-am zis, ai grijă la aparenţe. Nu toate tipele timide aşteaptă ca tu să faci totul. Gândeşte-te că romanele erotice sunt citite în proporţie de 90% de fete timide, de exemplu. Multe nu îşi exprimă în mod public dorinţele, dar nu trebuie să mergi pe prima impresie (aproape) niciodată.
Zodiile yoni din hinduism, e complicat si nici eu nu le inteleg prea bine ca nu are cine sa le explice. https://en.wikipedia.org/wiki/Yoni Cauta un calendar daca reusesti sa gasesti (pe telefon aplicatie) si apoi vezi daca se potrivesc zodiile. Zodia "yoni" de la data nasterii.
AmorcitoDeSuVida întreabă:
flobert întreabă:
fratiikaramazov întreabă:
anonim_4396 întreabă: