Ce-mi spui mie de supravietuire, de adaptare? Ai ignorat principiul hazardului absolut sau TOTAL. In realitate negi acest principiu. Ti-e teama sa mai accepti existenta acestui principiu si fugi repede si departe la supravietuire adaptare. Hazardul TOTAL NU e "de acord" cu nimic sa existe intr-un anumit fel sau sa supravietuiasca sau sa traiasca.
Da domnule RobertG101, tehnologia si descoperirile stiintifice de azi se datoreaza ordinii si nu intamplarii. Din hazard sau dezordine nu apare niciodata ordine.
Ba cred ca ar putea... dar nu stiu sa explic. mi.a iesit o data cand am fumat. am dat zoom-in nu conteaza...
Am invatat ca nu are rost sa dezbat cu tine chestii de genu' deci uite cum facem:
Ne-a c.acat un barbos evreu din ceruri, iar noi trebuie sa il slavim mancandu-i (simbolic) carnea si sangele, pentru a ne spala pacatele deoarece doi nudisti au mancat un mar "al rusinii" la sfatul unui sarpe care vorbea... mda, erau destul de naivi.
Ah, am uitat sa spun ca in urma cu 2000 de ani s-a nascut un evreu, care mergea pe ape si invia acto- oameni morti. Adevarata chestie ciudata e ca el, desi a fost nascut in Orientul Mijociu, era ALB. Imi pare rau, dar daca ma intrebi pe mine - ala e adevaratul miracol. L-a batut soarele 12 ore din zi la temperaturi de 35 de grade pe saracu' Iisus, si tot a murit alb ca branza.
"Oh, uite, merge pe ap"-- ESTE ALB, ce e in neregula cu voi? Ne aflam in Orientul Mijlociu, noi nici macar n-am vazut vreodata o persoana alba! Ala e miracolul despre care profetii vorbeau!
Iubesc religia. Serios! Adica, daca n-aveam Biblia, cum ma mai ca.cam pe mine de ras la prostia omeneasca?
"Barbosul" ala e Dumnezeu Tatal iar Cristos e fiul. Sunt doua entitati distincte si sunt in unitate ca scop sau au acelasi scop. Dumnezeu cel mai mare Creator NU este un "mosneag cu barba". Aceasta este o imagine pur simbolica ce sugereaza ca Dumnezeu Tatal nu are inceput si existenta lui este de la minus infinit pe scala timpului. Sarpele era in pom dar nu sarpele vorbea. Vocea nu se auzea din sarpe ci din preajma pomului. Eva vedea sarpele dar vocea nu se auzea de la sarpe ci din prejurul lui. Sarpele era doar prezent si in realitate Diavolul vorbea. La faza asta nu putem vorbi de naivitate. Adam si Eva erau probabil mulatri. La fel si Cristos era probabil mulatru si probabil cu ochi caprui. Deci nu ai nimerit-o. Ai grija ca prin batjocura risti sa-ti atragi moartea a doua adica o stare din care NU exista revenire la viata. Mandria, ignoranta si NEstiinta colcaie in tine.
Inferno întreabă: