| troleibuz a întrebat:

Cum se naște rautatea in oameni?

16 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Invidia e mama relelor (știi cum e cu capra vecinului...)

| StrongHeart a răspuns:

Se naste din copilarie si cel mai grav este cand esti abuzat in primii 7 ani de viata, nu degeaba se spune ca sunt cei 7 ani de acasa,atunci asimilezi totul despre lumea din jurul tau,daca lumea din jurul tau te trateaza urat o sa ai probleme de dezvoltare toata viata.
Sunt multe feluri in care oamenii sunt abuzati,fizic, verbal, sexual, unele cazuri pot fi tratate, altele vor avea probleme toata viata.Conteaza mult educatia de acasa si de la scoala.
Dar rautatea de acolo se naste si din jurul tau.Rautatea este peste tot, opreste-te o clipa si uita-te.
Ce il face pe kanye west sa faca un clip ca asta?
https://www.youtube.com/watch?v=MKM90u7pf3U
Rautatea oamenilor.
De ce ajung oamenii la psihiatru? De ce se pierd?
Am ucis dragostea, asta este adevarul.Ne uram unii pe altii, hai sa fim mai buni unii cu altii.

| Justme79 a răspuns:

Din prostie la mulți laughing și în majoritatea cazurilor în funcție de circumstanțele trăite devi răutăcios atunci când tu ești prea bun și alți profita și acesta este un motiv destul de des întâlnit, dar in general eu cred că noii alegem cum sa fim și nu anturajul sau circumstanțele!

| RKBlue a răspuns:

Din multe motive.
Exista si oameni care s-au nascut rai.
Majoritatea ajung insa asa datorita traumelor suferite in copilarie, problemelor de diferite naturi, esecuri, lipsuri, etc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred că am învăța mai multe din logica constructivă.
Eu întreb : Cum desparți ura de iubire așa încât ura să dispară?
Răspunsul: O să îți pot calma(elimina) ura după ce o să afli adevărul"(răspunsul)
Așadar am eliminat ura cu ajutorul răspunsului.
Și răspunsul este: NU avem autocontrol! Adevărul e relativ sau nu, și ar trebui stăpânit prin "autocontrol".

| Robert160 a răspuns:

Se poate naște din invidie, ură, neputință și prostie.

| TimmyTim a răspuns:

Nu se naste, este deja in noi de la nastere.
Conteaza cum o educam si cum scapam de ea in timp (daca vrem).
Daca am fi lasasti de capul nostru am fi rai roata viata, dar avand parinti care sa ne creasca/educe/corecteze, asa reusim sa trecem peste si sa "devenim mai buni". happy

| christall a răspuns:

Din invidie.

| mgtow a răspuns:

Din genetica parinteasca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ne naștem cu ea, mostenind-o de la Adam și Eva prin păcatul originar. Nici un om nu poate fi considerat bun doar Dumnezeu poate. Am și un citat pe tema asta "Nu există oameni buni ci doar oameni mai puțin răi".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alții oameni te învață să fii rău. Când ești bun, ești luat de prost și batjocorit.

| sabin89 a răspuns:

Cum se naşte un picior sau o ureche la om? Odată cu naştere lui. La fel şi cu răutatea, odată cu el.

| troleibuz explică (pentru sabin89):

Atunci de ce sunt copiii inocenti?

| sabin89 a răspuns (pentru troleibuz):

Poate că nu sunt inocenţi. Poate că este doar o perioadă a vieţii când răutatea încă nu este vizibilă, aşa cum invizibile sunt şi alte însuşiri: inteligenţa, curajul, talentul etc.

| Donsavas a răspuns:

Din neajunsuri și neîmpliniri. Niciun om nu este rău. E doar suferind. Un HOT nu ar fura dacă nu ar avea nevoie iar un criminal n ar ucide dacă ar avea o viata echilibrata

| RAY a răspuns:

Este inascuta genetic, oameni sunt rai, iadul sunt ceilalți

Întrebări similare