| 4b a întrebat:

Cum te simti atunci cand multi vad ceea ce pari, insa putini stiu ceea ce esti?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oamenii vad la noi ce si cat lasam noi sa se vada, deci nu e ceva ce nu depinde, intr-o mare masura, de noi. Ca fiecare te judeca prin prisma proprie, dupa cum il duce capul, e alta mancare de peste. Dar nu putem cadea prada subiectivismului, spunand ca ar conta exclusiv imaginea pe care o avem noi despre sine, fiind singura reala si de luat in seama. Si cei care au spus ca nu le pasa cum sunt vazuti din afara, sa se gandeasca cum le creste inima la o lauda sau apreciere. Si e important sa fii apreciat pentru ce esti, dar ce se intampla cand ajungi apreciat pentru o imagine falsa pe care o tii dupa tine si o afisezi? Tot nedreapta si superficiala e lumea?

39 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Eu ma simt bine indiferent de opinia altor persoane. Pe mine nu ma intereseaza ce gandesc altii pentru ca eu am viata proprie.

| mihaibrasov a răspuns:

Nu ma intereseaza ceea ce vad ceilalti, pentru ca eu stiu ceea ce sunt eu, si stiu asta.

| EU1139 a răspuns:

Ma simt foarte nu stiu cum sa zic.ne la locul meu.adica daca nu pot sa arat cine sunt cu adevarat ce mai am de aratat?

| whatevernvm a răspuns:

Trebuie sa fi indiferent si sa lasi persoanele la care ti cu adevarat sa te cunoascahappy

NOname
| NOname a răspuns:

Mi-e suficient, ca eu stiu ceea ce sunt.

| ZEU93 a răspuns:

Eu arat" cum si simt, nu e diferenta intre ce simt si ce par, si de aceea multi ma apreciaza si imi place asa big grin (scuze lipsa modestiei dar am vrut sa raspund la intrebare cat mai sincer)

| Gabriela0206 a răspuns:

Eu simt ca persoana care este vazuta ce ceilati (nu cea care sunt eu cu adevarat) ma "poseda". Imi ia viata, familia, prietenii. Se hraneste cu mine, ma consuma. Incearca sa ma scoata cu forta din propriul meu trup. Imaginea mea reflectata in ochii celorlalti devine cel mai mare dusman al meu.happy

| danut a răspuns:

Violet (visina putreda).

| NOBODY a răspuns:

Mă simt ca o citrică stoarsă

| Edd_4925 a răspuns:

Poate frustrat. as minti sa zic ca nu ma deranjeaza atunci cand cineva isi face o anumita parere despre mine, fara sa ma cunoasca. in general urasc oamenii care pun etichete inainte sa stie despre ce e vorba, oamenii care te judeca dupa un anumit gest sau dupa felul in care arati, oamenii superficiali. dar da, cu toate astea eu ma cunosc si intr-o oarecare masura sunt multumit cu mine happy

| hax0r a răspuns:

De ce ploua atunci cand e innorat?

| bebetho a răspuns:

Am eu grijă ca cei care trebuie să ştie cum sunt să ştie, iar de restul nu îmi pasă ce cred.

| aLeXz_3472 a răspuns:

Pe mine nu ma intereseaza opinia altor persoane. Am invatat sa fiu indiferent si sunt mandru ceea ce sunt!:X

| Smile_9049 a răspuns:

Ma simt fericit, pana la urma, nu ar trebui sa iti pese de cei ce judeca dupa aparente, nu? Desi, tind sa cred ca uneori chipul si in special ochii pot reflecta parte a sufletului tau, e gresit si nu ar trebui sa iti pese."Those who mind don't matter and those who matter don't mind" happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ma simt! Ce te face sa crezi ca vreau sa par ceea ce nu sunt?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de cine mă vede. Dacă e un bătrânel schizofrenic care mă face satanistă că ascult rock de exemplu, îl dau mai la o parte. Dacă e cineva la care țin și nu ma pot exterioriza așa cum vreau față de el nu e de bine. Mă simt de parcă aș putea mai mult, dar ceva mă trage, simt că mi-e interzis. Ca și când aș avea cheia unui cufăr dar mă doare prea tare mâna să descui.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Putin frustat,ma oboseste gindul la cei multi, ii prefer aproape pe cei putini, care gindesc si nu se iau dupa aparente.Numai bine.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Nu mă simt în niciun fel. Nu îmi pasă.
Dacă există indivizi de-a căror părere îmi pasă, am eu grijă să mă cunoască aşa cum sunt. Restu', îmi pasă prea puţin, mai ales că sinceritatea mea merge dincolo de toate limetele happy.

Salut.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Încă un mister!
Pa, pa.

| corinutza_3555 a răspuns:

Eu ma simt in firea mea ca nu ma conduk dupa sfatul altora.Si aceasta e viata mea regulile mele si nimeni nu are dreptul sa mi le interzica.

| INSOLINYO a răspuns:

Mă simt foarte bine, dar în interiorul meu. sunt dezamăgit/trist pentru că nu știu (persoanele) câte nu observă. Eu mă mulțumesc cu puținul pe care-l vede lumea la mine. Dar oricum nimeni nu se mai uită la:
cine ești.
ce ești.
cum ești.
cât ești.
Și doar, la hainele care te fac.

| Andreea14_2952 a răspuns:

Ei bine, acelea sunt doar niste prejudecati, pareri eronate pe care si le face o persoana inainte sa te cunoasca si sa stie cum esti tu de fapt. happy Acestea nu trebuie sa fie luate in consiferare sau puse la suflet.

| dexro a răspuns:

Misterios laughing

| ZaBzY a răspuns:

Nu simt nimic, dar nu te supara 4bb4, dar eu as pune intrebarea:

" Cum te simti cand unii oameni te definesc, desi nu te cunosc?'

Ei bine eu as raspunde:

Ma simt ca un substantiv! Daca ii pui un adjectiv fara sa il analizezi...

| sebytigre a răspuns:

Ma simt minunat pe parcurs ma vor cunoaste cei ce doresc acest lucru

| ea_7284 a răspuns:

Nu-i lua in seama... putini stiu cum esti tu de fapt. daca chiar te intereseaza parerea celorlalti schimba-te. daca nu ramai asa cum esti... si pe cei care nu te cunosc cu adevarat, arata-le cum esti happy

| PetreConstanta a răspuns:

Fffffffffffffff bine

| minnieee a răspuns:

Mi-e indiferent cum ma vede lumea, daca devenim prieteni buni va intelege cum sunt, daca nu putin imi pasa.

| Dellz a răspuns:

.Paii,urasc chestia asta! pentru ca dupa acele persoane stau mai mult cu tine, si observa ca prima impresie a fost gresita. straight face

| TeREe a răspuns:

nu-i bag in seamn si daca vre sa ma cunoasac cu adevart ptebuiesa im vorbesac in fata si sa aflte de le mine cine sunt nu de la alti

Întrebări similare