| 4b a întrebat:

Cum te simti atunci cand multi vad ceea ce pari, insa putini stiu ceea ce esti?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oamenii vad la noi ce si cat lasam noi sa se vada, deci nu e ceva ce nu depinde, intr-o mare masura, de noi. Ca fiecare te judeca prin prisma proprie, dupa cum il duce capul, e alta mancare de peste. Dar nu putem cadea prada subiectivismului, spunand ca ar conta exclusiv imaginea pe care o avem noi despre sine, fiind singura reala si de luat in seama. Si cei care au spus ca nu le pasa cum sunt vazuti din afara, sa se gandeasca cum le creste inima la o lauda sau apreciere. Si e important sa fii apreciat pentru ce esti, dar ce se intampla cand ajungi apreciat pentru o imagine falsa pe care o tii dupa tine si o afisezi? Tot nedreapta si superficiala e lumea?

39 răspunsuri:
| Isabela96 a răspuns:

Ingrozitor
cel mai rau e sa te iei dupa aparente,, aparentele insala``
nu pot sa mergi pe strada sa vezi o fata frumoasa si sa spui ca e desteapta

| zenbatista a răspuns:

Nu imi pasa ce zic altii de rau ca majoritatea judeca de rau.Chiar nu imi pasa ce zic altii. Daca este de bine atunci e bine, daca este de rau nu imi pasa.Conteaza ca persoana de langa tine sa vada ceea ce esti si nu ceea ce zic altii.

| claudia_3867 a răspuns:

Nui bagi inseama daca tu sti ceea ce esti nu trebuie sa te intereseze ce spun alti.

| Shery a răspuns:

Ma simt mai rau cand nu mai stiu nici eu cine sunt.

| Cressida a răspuns:

Poi ce sa zic pe o parte ma simt putin cam prost cand stiu ce parere are despre mine chiar daca nu e asa dar nu ma zbat sa stie adevarul despre mine... daca imi e prieten atunci se vede cat de bine ma cun...

| Rochelle a răspuns:

Asta e viata mea de zi cu zi... colegii mei cred ca sunt super ciudata pentru ca imi editez pozele... cred ca sunt fitoasa (da prietenii mei zic ca nu sunt si nici eu nu cred) zic ca ascult toate rahaturile de muzica cand de fapt eu ascult muzica buna sad ce sa mai zic

| anonimul a răspuns:

Se sinucide sau se izoleaza sau se masturbeaza de zorlaughing

| anonimul a răspuns:

Vai scz...am raspuns la alta intrebaresad

| genutzz a răspuns:

Merg inainte cu capul sus si nu bag in seama ce spune lumea.

Întrebări similare