Oamenii vad la noi ce si cat lasam noi sa se vada, deci nu e ceva ce nu depinde, intr-o mare masura, de noi. Ca fiecare te judeca prin prisma proprie, dupa cum il duce capul, e alta mancare de peste. Dar nu putem cadea prada subiectivismului, spunand ca ar conta exclusiv imaginea pe care o avem noi despre sine, fiind singura reala si de luat in seama. Si cei care au spus ca nu le pasa cum sunt vazuti din afara, sa se gandeasca cum le creste inima la o lauda sau apreciere. Si e important sa fii apreciat pentru ce esti, dar ce se intampla cand ajungi apreciat pentru o imagine falsa pe care o tii dupa tine si o afisezi? Tot nedreapta si superficiala e lumea?
Poi ce sa zic pe o parte ma simt putin cam prost cand stiu ce parere are despre mine chiar daca nu e asa dar nu ma zbat sa stie adevarul despre mine... daca imi e prieten atunci se vede cat de bine ma cun...
Nu simt nimic, dar nu te supara 4bb4, dar eu as pune intrebarea:
" Cum te simti cand unii oameni te definesc, desi nu te cunosc?'
Ei bine eu as raspunde:
Ma simt ca un substantiv! Daca ii pui un adjectiv fara sa il analizezi...
.Paii,urasc chestia asta! pentru ca dupa acele persoane stau mai mult cu tine, si observa ca prima impresie a fost gresita.
Pe mine nu ma intereseaza opinia altor persoane. Am invatat sa fiu indiferent si sunt mandru ceea ce sunt!:X
Ei bine, acelea sunt doar niste prejudecati, pareri eronate pe care si le face o persoana inainte sa te cunoasca si sa stie cum esti tu de fapt. Acestea nu trebuie sa fie luate in consiferare sau puse la suflet.
Nu-i lua in seama... putini stiu cum esti tu de fapt. daca chiar te intereseaza parerea celorlalti schimba-te. daca nu ramai asa cum esti... si pe cei care nu te cunosc cu adevarat, arata-le cum esti
Eu ma simt in firea mea ca nu ma conduk dupa sfatul altora.Si aceasta e viata mea regulile mele si nimeni nu are dreptul sa mi le interzica.
Nui bagi inseama daca tu sti ceea ce esti nu trebuie sa te intereseze ce spun alti.
T0T întreabă:
AvalohAlyn întreabă: