Fara tigani talhari sau alte forme de infractori, cu sosele si fara zdrente parol prostituate.
In rest toate bune, tara este frumoasa pacat ca este locuita
Cum și-o dorea Eminescu. Lăsând gluma la o parte, aș vrea să fie normală, atât. O normală țară europeană, la fel ca Elveția, Norvegia, Danemarca...
Să ajungă Viorica preşedinte,
Să ne joace la poker.
Da să stea la masă cu Germania, Elveţia si Austria.
Dar la cât suntem de norocoşi cred că o să câştige, şi o să piardă când o juca cu Albania, Azerbaigean şi Cârgâstan.
Mult mai unita = romanii nu sunt uniti deloc,se barfesc,urasc intre ei,sa fie mai cu bun simt,educatie,civilizatie,dar,nu va fi asa, va fi o tara plina de tigani,pensionari, asistati sociali si hoti si fraieri care le vor intretine, in rest nimic nou, este nevoie de cateva generati sa se schimbe ceva, sa ajunga la nivelul ungariei vreo 200, 300 de sute, ca Austria vreo 500 de ani, ca Germania vreo 1000 de ani, macar romancele sunt frumoase sper ca si tu esti la fel, sa nu ma dezamagesti mandra ca te manc de vie
Sa aiba valori crestine. Aici ma refer la oameni, oamenii reflecta conducerea (un pic amuzant daca te gandesti la situatia actuala).
In noua generatie vad progresismul cum creste mai alert decat in SUA, de exemplu.
Sa aiba valori crestine. Aici ma refer la oameni, oamenii reflecta conducerea (un pic amuzant daca te gandesti la situatia actuala).
ce e amuzant? 99% din populatia romaniei este crestina, iar tu scrii sa aiba valori crestine, sa inteleg ca vrei 100%, sa nu existe nimeni care sa nu fie crestin, evul mediu, pregatiti arderea pacatosilor
Romania lucrului bine facut. si ma refer la sistemul de sanatate si de educatie din Romania care e cam jos ca nivel/valoare/calitate.
E un subiect prea delicat. Romania trebuia sa fie deja intr-un anumit fel dar pe 70% din populatie nu-i intereseaza. Trebuia sa avem un sistem de sanatate calumea, unul de educatie decent, la justitie mai bun. sa nu mai zic de autostrazi sau infrastructura cfr. Doar cine a fost afara stie cat de frustrant este sa stii ca tu esti vai de capul tau si nu ai nici-o conditie, dar parlamentarii au vile si masini scumpe. Tot bugetul pentru toate sistemele noastre au fost mancate de acesti oameni, suntem o rusine pentru Europa. Mna, m-am lungit si eu dar am cam spus ce trebuia deja sa avem. Sincer sunt mandru ca sunt roman, dar nu mi-e rusine sa o spun ca as putea sa traiesc si in alta tara, pur si simplu pentru ca aici nu mai sunt oameni ok.
Cum e si acum, sau mai bine zis, exact cum o sa fie in viitor.
Fiecare dintre noi suntem exact cum suntem acum, pentru cele ce s-au intamplat. Cu toate ca nu o sa imi placa, viitorul e doar unul. Asa ca oricum o sa fie, o sa fie ceea ce trebuie pentru fiecare.
Societatea romaneasca adica mai exact Romania se duce pe apa sambetei si ca raspuns la intrebarea ta mi-as dori sa fie o Romanie mai buna din toate punctele de vedere, acum depinde de noi si de generatiile urmatoare.