| 6684464 a întrebat:

Cum trebuie sa fie REGELE?

Cu alte cuvinte, cum trebuie sa fie cel caruia i-ati fi cu placere supusi?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dur,cinic,paranoic,suspicios-un dictator.Un rege se inclina si apoi ucide!

8 răspunsuri:
| AnetteBurnier a răspuns:

Exact cum era Ceauşescu.Deşi cei mai mulți zic ca era rau, mai mulți zic ca era bine pe vremea lui! Sunt atâtea motive sa iubesti vremurile acelea cand Ceauşescu era la putere, eram o țară extrem de bogata, mâncăm carne doar Duminică si avea un gust asa bun, acum, mâncăm mereu si ne am obisnuit...Crăciunul,vai Crăciunul cum era, Pastele, TOTUL era minunat! Singurul lucru rau era ca nu prea era mâncare dar in rest totul era perfect...ce păcat ca acele vremuri s au dus...s-au dus cu tot cu credinta si cu oamenii buni si de nadejde...nimeni nu-l poate inlocui pe Ceausescu,,,,, iar cei din afara l-au onorat deoarece tara noastra era printre cele mai bogate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt o persoană liberă. N accept să fiu sclava nimănui. În concluzie: a propriei persoane

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru AnetteBurnier):

Din filme... comunismul pare misto pentru copii din ziua de azi? Nu?

| ExprimareLibera a răspuns (pentru AnetteBurnier):

Dacă faci trolling, esti cel mai bun troll pe care l-am văzut. Dacă nu, nu ești prea inteligenta; sau doar naiva.

| suffarstar a răspuns:

Victor viorel ponta. in special cand rade, imi vine sa-i sparg dintii

| AnetteBurnier a răspuns:

Dragii mei, mie mi se părea mai bine pe vremea lui Ceausescu si am motivele mele. Daca vouă vi se pare mai bine acum, cu toate porcariile existente, daca vreti incerc sa vi le enumăr dar ar lua o grămadă de timp.Inteleg ca inainte era foarte greu si multe altele, dar voi sunteti dobitoci? Voi nu înțelegeți ca AIA se putea numi intr-adevar viata? Eu cred ca unii dintre voi nu stiu care ne este cu adevarat rolul pe pământ. Ce Iohannis, ce Ponta, ati vazut voi pe cineva sa conducă atât de organizat ca Ceausescu? Intr-adevar era foarte greu, cred ca v-ati cam obisnuit cu luxul.

| Cliar a răspuns (pentru AnetteBurnier):

Prostii ca tine prefera sa faca cum zice x sau y pentru ca nu isi pot duce viata pe proprii umeri si prefera sa o traiasca dupa anumite criterii si conditii. Daca erai putin mai inteligenta ti-ai fi dat seama ca comnismul nu inseamna viata, comunismul inseamna supunere... daca tie iti place comunismul si iti sustii parerea in continuare inseamna ca vei afirma in continuare ca iti place sa fi scalvul lui jhon si sa faci ce vrea el cum vrea el cand vrea el. PS. "Viața este starea caracteristică organismelor ce au ca trăsături specifice autodezvoltarea, autoconservarea și autoreproducerea, sau, la organismele superioare, cu posibilitatea de a urmări un țel" ~wikipedia