Stiu ca ma bucur de viata cand si prin simplul fapt ca stau si ma uit la cer, sau citesc ceva ma face fericita.
Wrestling.
Sunt in SUA la o scoala de wrestling amatori si ma gandesc la viitor asta ma face sa ma simt bine.
Eu nici macar n-am o viata. Cum sa ma bucur? De ce as cauta asa ceva? Eh...
"...cand va bucurati de viata in sine..."--Cand respir.
"...cand de cariera, bani, alcool, femei, haine etc?"--Mereu. xD
Cand respect citatul asta /nu trai in trecut,nu visa la viitor,concentreazati toate eforturile in prezent,din trecut sa numai repeti greselile facute,ma simt fericit cand invat ceva,cand fac sport,cand iubesc,ascult muzica, cand glumesc,cand fac sex,cand gasesc persoane atee, cand vb cu cineva in engleza, cand am banii, cand imi cumpar haine, ceva nou, cred ca fiecare clipa trebuie sa fie un moment de bucurie asta ca pentru asta e singura si ultima viata care o vom trai vreodata
Pentru ca "bani, alcool, femei/barbati, haine etc?" nu inseamna viata pentru mine? Presupun...in rest munca/cariera e probabil singura demna de a-ti da o viata! Si in rest cum sa ma mai bucur de viata? Bine, sanatos, admir frunzele picand toamna...
Depinde cum privesti lucrurile. Te poti bucura de viata si prin lucruri marunte, de exemplu o plimbare in parc, in natura, poate ca ai castigat la un joc (fara premii), poate ca ai reusit sa faci o rima buna, sau i-ai daruit ceva unui copil. Toate astea te pot face fericit.
Altii nu se bucura doar cu atat. Ei sunt fericiti daca se plimba in parc sau in natura cu fiinta iubita sau prietenii, se bucura daca o sa castige premii, iar altii, care dupa parerea mea nu prea sunt fericiti, gasesc fericirea in alcool, femei/barbati. Consider ca daca adori sa bei in exces sau sa faci petreceri seara de seara, nu o sa ajungi nicaieri, ba o s-o iei in jos. Trebuie sa te gandesti la toate, la tot ce te face sa te simti bine si sa te concentrezi asupra lui.
Banii aduc fericirea? Uneori da, insa de multe ori aduc mai degraba amagirea. Poti sa ai bani si sa nu poti sa-ti cumperi sanatate, o familie unita (in caz ca nu ai), o iubita/un iubit care sa te iubeasca cu adevarat.
Cariera ar fi bine sa fie pusa pe primul loc. Deoarece sa ai un servici stabil iti poate oferi un trai decent si o viata frumoasa. Daca nu muncesti, nu poti fi fericit pe banii parintilor..sau poti, insa sigur ei nu o sa fie fericiti, iar intr-un final, nici tu.
Consider ca fiecare lucru marunt al vietii ar trebui sa ne faca fericiti si sa fim optimisti. Viata e locul nostru de distractii, unde trebuie sa si muncim pentru a ne fi mai bine.
De asta am si intrebat. Am specificat: cand stii ca te bucuri de viata si cand de bani, femei etc. Multi spunem: oh, el este tanar, are succes, se bucura de viata. Nu de viata se bucura, ci de cariera, bani etc. Sa te bucuri de viata inseamna altceva.
Poate nu am reusit sa ma exprim corect. Oricum ai avut in cap aceeasi idee ca si mine.
Poti sa te bucuri de viata oricand. Si la munca, si in timpul liber. Important este sa stii cum s-o faci.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: