Explicatia e simpla si tine de transa, hipnoza, etc. Cand faci ceva intersant sau vezi un film care iti place, etc, atentia ta e captata in totalitate (absorbita) de acea activitate, ca intr-o transa. Dar se stie ca una din caracteristicile starii de transa este "dilatarea/comprimarea" timpului. Bine, alaturi de multe alte fenomene pe care le putem experimenta intr-o transa hipnotica de ex., intr-o stare de relaxare mai profunda, etc: disocierea, regresia, progresia, halucinatii, parestezii, hiperestezii, etc
Cand te plictisesti timpul trece mai greu, dar cand te distrezi nici nu observi.
Tine de psihologie si de cum percepem fiecare ce ne place sa facem sau ce nu
Eu cand fac dragoste timpul trece rapid de repede o ora trece ca 5 minute, e cand fac ceva complicat sau ma plictisesc trece mai greu clar
Ray,fa dragoste cand te plictisesti
Sau cand trebuie sa faci dragoste fa ceva complicat.Si zi daca merge
Posibil cum zici tu.
Mie unul de cativa ani, mi se pare ca timpul trece foarte repede, indiferent de situatie...
Draga mea acuma am multe planuri plus ca sunt singur de cateva luni asa ca nu am cu cine si sa merg pe centura nu am banii de dat pe ele, vreau sa imi iau un laptop nerabdarea asta, trece asa greu timpul
Te tachinam; D
Pai vezi? Asteptatul asta face trecerea timpului mai greu. Ziua are 24 ore, dar parca se dubleza.
Daca ma tanichezi mult ma faci sa explodez de iubire asa ca mare grija
Ma gandeam la unu la 1200 de lei e destul nu ma joc call of duty, dar da e grea mai nasol e ca nu fac banii, daca as face nu ar trece greu