Bună,
Eu pur şi simplu ador ploaia, în orice moment, fără nicio excepţie. Iubesc aerul de ploaie, şi sunetul, şi tunetele şi fulgerele, însă în principal iubesc senzaţia aceea de curat şi de prospeţime, care în acelaşi timp îţi dă nesiguranţă şi agitaţie.
În mod clar este vremea mea preferată.
Cand e furtuna sunt entuziasmat, imi place; ploaia o stare de pace, imi place sa o ascult, sa o miros
Imi place cand ploua ploaie de vara cu tunete si fulgere. Imi place sa aud ploaia pe tigle sau pe tabla.Adorm ca un bebelus! Nu-mi place sa fiu surprinsa de furtuna fara umbrela sau in camp descoperit.
Nu stiu ploaia imi place de mica! Imi place mai mult cand ploua decat alte zile! nu stiu imi da o stare sufleteaska de liniste si simt ca pot face orice in zi cu ploaie!
Mie imi place si ploaia si furtuna. ca stare sufleteasca e greu de spus, furtuna inseamna "actiune", Mama Natura pusa pe treaba, total diferit de o zi linistita care nu-ti provoaca nici o emotie.
mi s-a spus ca în natura nici o lupta nu e pierduta:cerul,noaptea,ploile, vântul, soarele continua sa învingă deci uneori admir; alteori încerc sa ma bucur de ea înainte sa devina toxica; câteodată îmi amintesc versurile lui Frost "I have been one acquainted with the night./I have walked out in rain - and back in rain./I have outwalked the furthest city light./ I have looked down the saddest city lane."
Imi place ploaia foarte mult si ma simt cel mai bine atunci cand ploua.
De multe ori cand sunt acele ploi de vara foarte puternice ies afara fara umbrela. Stiu ca suna ciudat insa imi place ploaia foarte mult. Imi place sa ma uit la fulgere si sa ascult tunetele. Niciodata nu mi-a fost frica de furtuna.
Cand e furtuna, adica tuna si fulgera, ma simt nelinistit si totodata, calm.Cand ploua, simt ca sufletul mi se purifica.
Ador cand ploua sa stau in pat si sa ascult muzica, ma linisteste! Dar ziua, seara ma cam sperie putin
Una din cele mai frumoase amintiri o am din armata cind aflat in cimp deschis, pustiu (am facut armata la graniceri) intr-o noapte venea o furtuna serioasa. Am putut vedea in intunericul noptii zeci de fulgere frumoase ( imi place sale vad, mai ales noaptea), sa ma delectez cu bubuitul tunetelor, si asta fara un strop de apa care sa ma ude.
Iar una din placerile mici ale vietii e sa stau intins in pat si sa aud cum ploua.
Imi da o senzatie de confort, de pace. Ma simt foarte bine pe ploaie, pe furtuna, cand afara e atmosfera aia intunecata, cu fulgere, tunete. Ma simt ca si cum as fi acasa. Pe timp de soare ma simt in schimb mereu o straina pe lumea asta, nu ma simt deloc comod in pielea mea, ma deprima timpul insorit.
De liniste si calm. Imi place foarte mult cand ploua. Enorm de mult. Dar sa nu dureze mult timp. Imi place si soarele imi place aceasta dualitate : Ploaie - Soare.
Si a mea, dar pacat ca acum este vara si sunt mai putine furtuni.Este sigur vremea mea preferata.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
AvalohAlyn întreabă: