| Kanpeki a întrebat:

Cum vedeti voi lumea asta peste 10 ani?
Eu personal cred ca va fi din ce in ce mai degradata. Noile generatii sunt din ce in ce mai proaste, standardele au scazut, se pune accent pe lucrurile materiale, copiii asculta trap si preiau atitudini gresite, fetele fumeaza de la 12 ani, totul e pe dos. Credeti ca mai exista o sansa de remediere a generatiilor viitoare?

76 răspunsuri:
supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

@Catalin,
Poor soul, uita-te la tine, cum te consideri tu superior si cum fierbi acolo in ura pentru simplul fapt ca iti bagi putulica intr-o anumita gaura laughing. Atat de penibil. Asta e educatia pe care vrei tu sa le-o dai copiilor tai?

- Ce, tata, nu gandeste ca tine? Proasta dracu! rolling on the floor 5 injuraturi intr-o fraza, dar ce conteaza, important e ca pot controla cu cine faci sex peste 10 ani! Altceva nu pot sa te invat, scuze, copilul meu! Dracu de oameni, auzi, libera exprimare. Sa fii diferit. Ptiu, in ce lume am ajuns sa traiesc!

Esti prea ignorant, ai prea multe lipsuri, prea multa ura nejustificata in tine, normal ca rad. N-ai inteles nimic. O sa adopt un copil pentru tine.

Seara buna rolling on the floor!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru EvilMayDie64):

E prea lung si sunt batran, nu poti face un rezumat? e de bine e de rau? ca nu stiu happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@"sugeOCeapa"
daca nu vrei sa ii dai copilului tau un tata, sa creasca normal, ca toti ceilalti, ai probleme mari,
cica "in ce lume traiesc" intr-o lume normala as fi vrut sa cred, tu o faci anormala.

| EvilMayDie64 a răspuns (pentru anonim_4396):

rolling on the floor. Te-ai pierdut printre randuri cand ai gasit argumente?

anonim_4396

Razi si tu de nu mai poti. Ti-ar place sa te duci la munca 12 ore pe zi pentru un copil care influentat de pe internet, turns up gay? tu sa faci tot posibilul sa iti duca numele mai departe, si el sa citeasca aberatiile astea cum ca e ok sa fii gay si sa isi bage degetu-n cwr?
n-aveti nici un drept, sa militati pentru asta si sa aveti vreo voce in opinia publica. du-te si ia-te de mana cu sugeoceapa.fgm de poponari si poponare. la fel cum si voi aveti dreptul la o opinie, la fel am si eu dreptul la o opinie. si daca nu va convine, mergi si zii lu maica-ta ca nu iti place ciocanu.

anonim_4396

Acum hai sa fim de acord cu toti, ca toti au drepturi, pedofili, poponari, oameni care au fetish-uri cu ursi panda, femei care se casatoresc cu catei in japonia si etc.
pe mine singurul lucru care ma deranjeaza la poponauti, e ca ies in public si nu protejeaza copii in privinta asta. asta e singurul lucru care ma deranjaza. poti sa fii un om de succes poponar sau gay, si fara sa impartasesti lumii intregi ca iti place invers. ca sa nu cumva sa fii un model pentru un copil care habar nu are cu ce se mananca asta, si sa ii dai un exemplu negativ.
in rest, puteti sa va bagati si 200000 de boabe de fasole in cwr sau ce **** fac poponarii, ca nu ma pricep la asta.
unu nu zice, ba, sunt gay, dar in timpul meu privat, prefer sa nu vorbesc despre asta, si sa nu cumva sa fiu un exemplu prost copiilor, hai sa ii protejam, o iau eu in cwr dar hai sa fim exemple pentru copii, unu sa zica asta, si as fi fost de acord.`va`n gura de poponauti dereglati mentali.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E dreptul meu sa fiu anti gay, la fel cum e si dreptul vostru sa va sugeti pizzele sau cucurile.
Eu am argumentele mele, voi le aveti pe ale voastre.
Pedofilii deja sunt luati in colimatoriu,
mai urmeaza poponarii care dau un exemplu prost copiilor nostri.
pentru copilul meu si sanatatea lui psihica, sunt in stare de orice, inclusiv sa-ti *** o piatra-n cap pentru expunere indecenta in loc public,
Fac crima de om daca merg pe strada cu fi-miu si vad un poponaut sarutandu-se cu un om de acelasi sex, in public, si vede si el. asa ca besi. eu imi asum ceea ce zic.
si iar ma intorc, e ok sa faceti ce vrei voi acasa la voi, dar nu in public, pe internet, sau la tv.

| relian a răspuns:

Lumea asa a fost mai mereu laughing acum o vdem sau ni se pare altfel pentru ca avem acces la informatie si pentru ca numarul populatiei este tot mai mare.
Cand creste populatia cresc in acelasi ritm toate, adica si cei care fumeaza, si oamenii mai slabi sa nu le zicem prosti, deci nr lor devine mai mare, ca urmare este mult mai vizibil ca atunci cand populatia era mai mica.

Lumea e asa d e cand aparu si asa cred ca o va continua laughing deci nimic nou deocamdata.

| Panamax a răspuns (pentru supadeceapa):

Erau 4 clase dar adevarate.
Daca scria asa, invatatorul il dadea cu capul de pereti.

| EvilMayDie64 a răspuns (pentru anonim_4396):

Bre, ia o pastila, calmeaza-te, inspira, expira, nu vezi ca bati campii? Mai si injuri ca ultimul magraon. Fa un efort si citeste printre randuri, n-am scris nimic despre comunitatea gay si nici n-o sa zic ceva, ca n-am chef sa ma iau la cearta cu o tentativa de troll care, din unghiul asta, pare ca a epuizat stocul disponibil de funii si lame. Dar stai linistit, de ce ti-e frica nu scapi.

| Copila2016 a răspuns:

Si eu am aceeas parere, sunt una din generatia tanara ( 15 ani );-;

Dar nu ma influenteaza anumite lucruri, eu folosesc tehnologia pentru a capata informatii utile, cat timp vad atatia copii de varsta mea cum isi distrug viata si eu nu pot face nimic pentru ei.

Dar degeaba le explic prieteniilor mei ca gresesc in ceea ce fac, ma cred o ciudata, diferita.

Dar ei se poarta asa din cauza rebeliunii, lipsei de respect si educatie si se bazeaza pe cuvantul: e jmek ce face ala hai sa fac si eu, sa ma vada x si y ce tare sunt; asa se apuca de fumat, droguri, alcool, etc.

Am prieteni care beau alcool de la o varsta foarte frageda ( 3-4 ani )...

Ei cred ca asa primesc respectul si popularitatea care o vor, prin lucruri periculoase; iar cei care nu sunt ca ei devin unelte pe interes la ce vor altii sau bullyed.

Dar, totusi avem tehnologia care ne influenteaza pe toti, internet, jocuri, etc. Au fost unele momente in viata mea in care pur si simplu ma plictiseam de virtual si ieseam afara sa ma joc cu prietenii; dar degeaba, se poarta de parca ar fi ei mai presus decat oricine...

Oricum, cei care nu ne regasim printe altii o sa ajungem sa traim virtual, o sa devenim introvertiti si asa ne vom gasi fericirea, mai ales acum de cand a aparut VR, peste cativa ani probabil se va creea un dispozitiv similar cu NerveGear ( SAO Anime ) si o sa ne dam abia atunci seama ca am gresit, sau probabil o sa stam cu orele in VR... Totusi ne modernizam destul de rapid si ne putem afecta creierul stand asa mult online...

| AC4S4 a răspuns (pentru supadeceapa):

Argumentele tale de paie cad singure, nici nu e nevoie sa le demonteze cineva.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns (pentru AC4S4):

Blablabla. Cand ai ceva concret de spus, te ascultam.

| Kanpeki explică (pentru Copila2016):

Foarte bine faci. Concentreaza-te asupra viitorului tau, nu te lua dupa altii.

| Kanpeki explică (pentru anonim_4396):

Tu chiar ai mult timp la dispozitie. Intrebarea mea nu avea legatura cu ce ai scris tu in referatul ala.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Sansa desigur. Depinde si de noi sa vrem.

"Uite ca eu m-am nascut asa" (adica bisexuala) - Fals. Nimeni nu se naste cu o orientare sexuala.
"Asta sa fie ultima ta problema in viata, ca niste oameni au dreptul sa se iubeasca. " - Nu era vorba despre cine iubeste pe cine. Era vorba despre manifestarile publice indecente (ca vorbim despre lgbt sau heterosexualitate).
"sa vezi ce oameni decenti si normali se plimbau pe acolo." (la parada gay) - La o parada pro-zoofilie pot sa se plimbe oameni care arata normal, au hobby-uri normale, fara probleme psihice. Asta nu face din zoofilie o normalitate.
"Pentru ca vezi doamne, intr-un colt de lume, numit Romania, cineva nu e de acord cu ce face el noaptea in dormitorul lui? " - Omul a spus ca manifestarile publice sunt problema, dar tu nu ai inteles.

Mai sunt si alte aberatii pe care le-ai spus. Probabil ti-a spus cineva ca bisexualitatea sau homosexualitatea e absolut normala.
Era un tanar care a fost invitat la o emisiune pentru ca a spus ca a fost bisexual si nu mai este. Toti de acolo incercau sa-l faca sa creada ca bisexualitatea este normala, ca inca e bisexual, ca nu avea motiv sa vrea sa se schimbe.

Asta fac astfel de oameni. "Tu nu ai o problema, nu trebuie sa te schimbi, ceilalti oameni o sa-si schimbe parerea" cand e clar vorba despre o problema. Zi-mi si mie de ce ar fi orientarile LGBT normale.

| aXy99 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ma indoiesc ca avem asa de multi. Eu stau in Constanta si nu am vazut. Desigur, cu exceptia mediului universitar.

| Plato a răspuns (pentru supadeceapa):

Oh, nu m-as fi gandit ca împărtășim aceleasi gusturi la parteneri.
Adevarul (meu) e undeva intre voi. Nu as numi lesbiencele "soareci care doar mananca graul" laughing, dar nu pot fi de acord in unele privinte:
- adoptatul copiilor. Trebuie macar sa incerce sa urmeze natura biologică, nu sa inceapa viata cu două mame sau doi tati. Faptul ca exista familii hetero cu probleme nu are nicio relevanta aici.
- afisatul in public. Nu ma intereseaza cum dormi tu, dar ma intereseaza cum doarme copilul meu. Nu vreau sa ii explic de ce doua doamne se saruta. Nu atat de repede, cel putin.
Ai zis ca hetero se mozolesc pe strada. Pai in toate serialele/filmele si mai nou desenele se saruta un el cu o ea. Asa e natural. Ok, nu dam cu pietre, Doamne fereste. Dar asta nu inseamna ca e normal. E ceva travestit/a pe Youtube, si el/ea a zis ca asta e o boala, o dereglare. Dar e evident. Doua femei nu pot face copii, la fel doi barbati. Sexul intre doua persoane de acelasi sex nu e deloc natural, dar se si vede, cum sa bagi stecherul in stecher sau priza in priza? Omul a fost lasat sa fie un barbat si o femeie, iar un homosexual inteligent si care nu e frustrat ar trebui sa recunoasca asta, precum tipul/tipa de pe Youtube.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns (pentru Plato):

Tu ai idee cati copii cresc cu mama si bunica? laughing

supadeceapa

Unde ai vazut manifestari publice indecente ale homosexualilor in Romania rolling on the floor? Cum spuneam, sunt din comunitate, nimeni nu isi arata iubirea pe strada, cum o faceti voi. Da, pentru mine e foarte normal totul, treci peste.

supadeceapa

,,E ceva travestit/a pe Youtube, si el/ea a zis ca asta e o boala, o dereglare.''
Unde am zis eu ca sunt travestita? rolling on the floor)))))

supadeceapa

Unde am zis eu ca trebuie sa se afiseze cineva in public, ca nu inteleg ce tot aruncati cu asta in mine. Asta cu mozolitul in public e o chestie de bun simt laughing.

,, Pai in toate serialele/filmele si mai nou desenele se saruta un el cu o ea. Asa e natural. ''
1. sunt filme, LOL
2. asta suna la fel ca: in toate familiile se bate nevasta, asa e natural rolling on the floor
Hai, ma, lasati-o asa, ca nu e ca si cum si-ar schimba parerile cineva dupa o discutie din asta.

| Plato a răspuns (pentru supadeceapa):

Nu trebuie sa-si schimbe nimeni parerea, e doar conversatie.
Nu ai zis ca esti travestita, dar el/ea se referea la oameni care nu se regasesc in totalitate in atributiile sexului din care fac parte. Acolo esti si tu.
Mama si bunica e cu totul altceva. Mama si bunica ta se sarutau ca doua lesbience in fata ta? Ma indoiesc. Mama si bunica ta dormeau impreuna, imbratisate sau mai stiu eu cum? Putin probabil. Chiar daca creste cu mama si bunica, copilul stie ca are/ a avut un tata, un barbat, un bunic, tot un barbat. Deci stie ca familia necesita barbat si femeie, chiar daca in cazul lui s-a intamplat ceva si nu are figura paterna. Lesbiencele, daca adopta o fata, nu cred ca-i vor zice ca are nevoie de un barbat, poate dimpotriva. Dar are. Ca sa faca copii, ca sa perpetueze specia, sa nu disparem, si din multe alte motive. Daca stau doua femei la casa, cine le taie lemnele? Ca bunica mai taia poate, dar acum au manichiura care se rupe usor si manute finute.
Cum am spus, nu dau cu pietre, dar cred ca ar trebui ca acea comunitate (care recunosc, mi-e antipatica), sa evite sa foloseasca cuvantul "normal". Nu e normal sub nicio forma. Nu-i expulzam, nu ne intereseaza ce fac in intimitate, dar fara copii, fara drepturi de familie, fara a se considera normalitate. Asta cred eu, fara absolut nicio intentie de a te jigni sau ceva, asta cred dintotdeauna, de tine doar astazi am aflat. Pentru mine, omul e caracterizat doar de bunatate, suflet, inteligenta, deci nu-mi poate scadea cineva in ochi pentru ca e homo.

Homosexualitatea este indecenta/anormala ea in sine. Deci, promovarea homosexualitatii este indecenta.

De ce asociezi familia normala, heterosexuala cu o familie vulgara in care barbatul isi bate nevasta? Asta am vazut prin alte raspunsuri ale tale. Ridici in slavi anormalitatea, homosexualitatea si tot lgbt-ul si arunci cu noroi in normalitate, in heterosexualitate.

Ai dat atatea raspunsuri aici. Toate contin cel putin un emoticon care rade (de ce le folosesti la fiecare propozitie?), insa nu contin un singur argument care sa demonstreze ceea ce spui - ca orientarile LGBT sunt innascute si sunt normale.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

"Tinerii din ziua de azi nu se gândesc decât la ei înşişi. Nu au pic de respect pentru părinţi sau persoane în vârstă. Vorbesc ca şi cum ei înşişi ar şti totul şi ceea ce noi considerăm înţelepciune este lipsit de relevanţă pentru ei. Cat despre fete, sunt directe, lipsite de modestie şi nefeminine în limbaj, comportament şi îmbrăcăminte", Socrate (470 Î.H.-399 Î.H.).

Nu iti inteleg problema.

supadeceapa

E o conversatie care nu duce nicaieri, pentru ca argumentele tale le-am mai auzit de 1000 de ori si ma plictisesc. Am prietene care dormeau cu mamele in pat, eu zic sa le anunti ca-s pedofile, nenorocitele dracu, cum isi permit

supadeceapa

Pentru ca aberezi rolling on the floor))))))).

Ca si toata lumea care vorbeste cu tine? Sunt putine cazurile in care raspunzi fara "laughing))))".

supadeceapa

Da, chiar ma distrati. laughing