Rasul excesiv poate fi folosit si ca stare de negare. In sensul ca stii ca nu ai dreptate sau ca nu poti demonstra ca ai dreptate, asa ca alegi sa razi.
Se poate sa te si distram, totusi.
Morrrrrrr, uite exact de asta rad .
Continua. Eu nu am nimic de demonstrat nimanui.
De asta esti la intrebarea asta incercand sa demonstrezi ca orientarile lgbt sunt normale. Accentuez incercand, ca nu prea iese.
Uai, de aia nu mai pot, ca nu-mi iese ce interpretezi tu acolo . Sunt normale. Pentru mine. Treci peste.
"- adoptatul copiilor. Trebuie macar sa incerce sa urmeze natura biologică, nu sa inceapa viata cu două mame sau doi tati. Faptul ca exista familii hetero cu probleme nu are nicio relevanta aici."
Ba tocmai ca are, daca nu ar fi relatii heterosexuale cu probleme nu ar avea homosexualii ce infia.
"Nu vreau sa ii explic de ce doua doamne se saruta. "
He, he...de fapt nu e vorba ca nu vrei, pur si simplu nu esti capabil sa-i explici.
"Dar e evident. Doua femei nu pot face copii, la fel doi barbati."
Nu toata lumea are acest obiectiv. Mai urmeaza sa spui ca trebuie introdusa obligativitatea de a face copil/copii. Ca daca nu crezi asta, argumentul tau e fara nici o relevanta.
Unde sunt imigrantii astia? Bucuresti? Iasi? Cluj? Timisoara? Eu imi aduc aminte ca am vazut un african in Iasi, cativa chinezi in orasul meu natal si cam atat, in afara de ei si de tigani nu prea am vazut alti straini in Romania.
Nu ai inteles ideea cu copiii. Faptul ca un copil rezulta doar din barbat+femeie e dovada ca aia e normalitatea. Restul e impotriva naturii.
Restul n-o sa comentez, ca n-are rost. Poate chiar nu sunt capabil sa-i explic de ce doua femei se opun firii lucrurilor si naturii si refuza normalitatea din anumite motive.
"Ti-ar place ca fata ta sau baiatul tau, sa fie influentat de media, tv, societate, in legatura cu orientarea lui sexuala?"
Exact asta faci și tu aici. Influențezi.
"N-am nimic cu poponarii si cu lesbienele, atata timp cat fac ce fac, cu usile inchise, si cand ies in societate, se comporta ca oameni normali, fara sa promoveze this ***, sa zica, heeeeey sunt lesbi si e ok, sau heeeey sunt un pârtzar nenorocit si e ok. "
Pe mine mă deranjează să văd un bărbat și o femeie că se ling pe stradă, de exemplu. Și sunt bărbat și-mi plac femeile. Atâta timp cât te deranjează doar homosexualii (și/sau lesbienele) problema e la tine.
Da ma da aia, daca ma intreba fi-miu ce fac, un barbat si o femeie, n-am nici o jena sa ii explic. Pentru ca e ceva normal. Tineri care isi urmeaza cursu vietii.
Eu sa n-am un cuvant de spus sau dreptate, dar gay-ii sa aiba? cum vine asta?
Eu fac un lucru rau ca zic ca nu e ok ca lbgt sa fie mediatizat in viata publica? sau ei ca zic ca e ok sa fii gay si asa se nasc ei gay-ii, si sa-si imbratiseze fiecare, orientarea. Mai mare porcarie n-am auzit. ca te nasti gay daca si taica-tu se "nastea gay" tu nici nu mai erai pe lume.
anonim_4396 întreabă:
user8281946193 întreabă: