| Kanpeki a întrebat:

Cum vedeti voi lumea asta peste 10 ani?
Eu personal cred ca va fi din ce in ce mai degradata. Noile generatii sunt din ce in ce mai proaste, standardele au scazut, se pune accent pe lucrurile materiale, copiii asculta trap si preiau atitudini gresite, fetele fumeaza de la 12 ani, totul e pe dos. Credeti ca mai exista o sansa de remediere a generatiilor viitoare?

76 răspunsuri:
| AC4S4 a răspuns (pentru supadeceapa):

Rasul excesiv poate fi folosit si ca stare de negare. In sensul ca stii ca nu ai dreptate sau ca nu poti demonstra ca ai dreptate, asa ca alegi sa razi.
Se poate sa te si distram, totusi.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns (pentru AC4S4):

Morrrrrrr, uite exact de asta rad rolling on the floor.
Continua. Eu nu am nimic de demonstrat nimanui.

| AC4S4 a răspuns (pentru supadeceapa):

De asta esti la intrebarea asta incercand sa demonstrezi ca orientarile lgbt sunt normale. Accentuez incercand, ca nu prea iese.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns (pentru AC4S4):

Uai, de aia nu mai pot, ca nu-mi iese ce interpretezi tu acolo rolling on the floor. Sunt normale. Pentru mine. Treci peste.

| Holiday a răspuns (pentru Plato):

"- adoptatul copiilor. Trebuie macar sa incerce sa urmeze natura biologică, nu sa inceapa viata cu două mame sau doi tati. Faptul ca exista familii hetero cu probleme nu are nicio relevanta aici."

Ba tocmai ca are, daca nu ar fi relatii heterosexuale cu probleme nu ar avea homosexualii ce infia.

"Nu vreau sa ii explic de ce doua doamne se saruta. "

He, he...de fapt nu e vorba ca nu vrei, pur si simplu nu esti capabil sa-i explici.

"Dar e evident. Doua femei nu pot face copii, la fel doi barbati."

Nu toata lumea are acest obiectiv. Mai urmeaza sa spui ca trebuie introdusa obligativitatea de a face copil/copii. Ca daca nu crezi asta, argumentul tau e fara nici o relevanta.

| Mclaren12 a răspuns (pentru anonim_4396):

Unde sunt imigrantii astia? Bucuresti? Iasi? Cluj? Timisoara? Eu imi aduc aminte ca am vazut un african in Iasi, cativa chinezi in orasul meu natal si cam atat, in afara de ei si de tigani nu prea am vazut alti straini in Romania.

| Plato a răspuns (pentru Holiday):

Nu ai inteles ideea cu copiii. Faptul ca un copil rezulta doar din barbat+femeie e dovada ca aia e normalitatea. Restul e impotriva naturii.
Restul n-o sa comentez, ca n-are rost. Poate chiar nu sunt capabil sa-i explic de ce doua femei se opun firii lucrurilor si naturii si refuza normalitatea din anumite motive.

Deci singurul argument impotriva lor este ca nu pot face copii unul cu altul? Daca e asa, esti si impotriva heterosexualilor care nu fac copii? A celor care nu vor, sau a celor care nu pot. Ar trebui introdusa, dupa tine, obligatia de a avea copil/copii? Daca da, cati?

In fine, te abati, nu are sens.

Nu, nu ma abat, atata timp cat blamezi homosexualii pentru ca nu fac copii, dar nu te deranjeaza daca heterosexualii sau bisexualii nu fac, inseamna ca exista o anomalie in judecata ta, o lipsa de coerenta in gandire.

Apropo, daca tot iti e atat de mult de perpetuarea speciei, de ce nu iei atitudine si impotriva calugarilor, care, cel putin in teorie au ales sa si-o frece singuri, sau unul altuia, dupa caz, in loc sa perpetueze specia?!

Nu-i blamez ca nu fac copii, nu ai inteles nimic.
Spun doar ca imposibilitatea de a face copii dovedeste faptul ca ce fac ei e impotriva naturii.

Deci si calugarii sunt impotriva naturii. Da-le si lor in gura.
In plus, se pot face copii si fara sa faci sex cu o persoana de sex opus. Deci nu este vorba de imposibilitate.

| FaraNume1245 a răspuns (pentru anonim_4396):

"Ti-ar place ca fata ta sau baiatul tau, sa fie influentat de media, tv, societate, in legatura cu orientarea lui sexuala?"
Exact asta faci și tu aici. Influențezi.

"N-am nimic cu poponarii si cu lesbienele, atata timp cat fac ce fac, cu usile inchise, si cand ies in societate, se comporta ca oameni normali, fara sa promoveze this ***, sa zica, heeeeey sunt lesbi si e ok, sau heeeey sunt un pârtzar nenorocit si e ok. "
Pe mine mă deranjează să văd un bărbat și o femeie că se ling pe stradă, de exemplu. Și sunt bărbat și-mi plac femeile. Atâta timp cât te deranjează doar homosexualii (și/sau lesbienele) problema e la tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru FaraNume1245):

Da ma da aia, daca ma intreba fi-miu ce fac, un barbat si o femeie, n-am nici o jena sa ii explic. Pentru ca e ceva normal. Tineri care isi urmeaza cursu vietii.
Eu sa n-am un cuvant de spus sau dreptate, dar gay-ii sa aiba? cum vine asta?
Eu fac un lucru rau ca zic ca nu e ok ca lbgt sa fie mediatizat in viata publica? sau ei ca zic ca e ok sa fii gay si asa se nasc ei gay-ii, si sa-si imbratiseze fiecare, orientarea. Mai mare porcarie n-am auzit. ca te nasti gay laughing daca si taica-tu se "nastea gay" tu nici nu mai erai pe lume.

Răspuns utilizator avertizat