| AvalohAlyn a întrebat:

Cum vi se pare viața în general?

22 răspunsuri:
| Anna8812 a răspuns:

Groaznica

| DANNY1004 a răspuns:

Scurta.

| Dalmore a răspuns:

Frumoasă, pentru că știu să apreciez fiecare moment și sunt mândră de oamenii pe care am ales să-i am lângă mine love struck

| Celcestietot a răspuns (pentru Dalmore):

Wow, ce emoționant! Te simți bine?

| Dalmore a răspuns (pentru Celcestietot):

Mereu.

| FreddieM a răspuns (pentru Dalmore):

Bravo pentru raspuns, draga Dalmore1996. Iti doresc sa fii mereu fericita si pozitiva si sa privesti viata plina de lumina si seninatate si sentimentul asta sa-l imprastii in jurul tau. Prin simplul tau raspuns eu asta am simtit. Degeaba se tot roaga Celcestietot ca dumnezeul lui se pare nu l-a pazit si ferit sarcasmul mizerabil mai sus afisat. Gestul lui nu face decat sa te faca sa-i plangi de mila pentru viata anosta si lipsita de sens pe care o are.
Pace si o zi buna draga Dalmore1996

| Celcestietot a răspuns (pentru FreddieM):

Nu credeam că o să fiu invocat aici de domnul FreddieM happy! Una este să nu fi protejat de sarcasm, alta este să nu fi protejat de focul veșnic al Iadului, că doar ști că necredincioșii nu ajung acolowinking. Asta așteaptă romanul, să spui (în cazul nostru, să scrii) ceva care nu îi convine și imediat sare ca un diavol pe tine să te sfâșie. Ești vreo rudă de sânge și cumva ești aici pe modul incognito să mă spionezi? Eu nu cred că ești, iar concluzia este că nu ar trebui să îmi caracterizezi viața așa ca un fiu al Satanei, ca un antihrist. Dacă nici tu nu te simți bine, du-te la exorcist, că te rezolva imediat. Iisus te așteaptă oricând să te întorci la El!

| FreddieM a răspuns (pentru Celcestietot):

Dragul meu, iti dai seama ca te afisezi tuturor ca o carte deschisa, esti cine esti asta e, dar atentie, nu e nimic rau in asta. Dar ma simt dator tie cu o explicatie. dat fiind ca devotamentul si apartenenta ta in ceea ce crezi pe care personal le consider adbmirabile, ma astept ca si atitudinea ta sa fie una imaculata, fara de prihana. doar noi paganii prin lipsa fricii si a libertatii de a nu fii supusi vre-unei autoritati imaginare putem fi supusi (voluntar bine-inteles) erorii si greselii chiar daca prin vointa ratiunii am putea evita astfel de situatii inconfortabile.
Pace

Nu am greșit cu nimic, nu am încălcat nicio poruncă, iar atitudinea mea este așa cum o vezi, o atitudine care nu este greșită absolut deloc. Indiferent de acțiunile pe care le fac, sunt conștient că voi da explicație la Judecata de Apoi, iar asta o spun chiar dacă crede cineva sau nu în ea.

Ok... sper sa fi așa și în continuare.

| FreddieM a răspuns (pentru Celcestietot):

Stima tie Celcestietot. Prin simplul fapt ca ai modificat raspunsul adresat lui Dalmore1996, ai indreptat greseala pe care mai sus ai afirmat ca nu ai facut-o. Nu mai am nici un comentariu de facut, gestul tau vorbeste de la sine. Pace

Multumesc. Oricum, eu am fost jignit de o multime de utilizatori printre care si Dalmore. Consider ca, orice actiune a mea pe acest site nu este gresita, indiferent daca "jignesc" sau nu. Asa cum spunea si in Biblie :

,, 19 Dacă aţi fi din lume, lumea ar iubi ce este al ei; dar, pentru că nu sunteţi din lume, şi pentru că Eu v-am ales din mijlocul lumii, de aceea vă urăşte lumea.''

Daca apartineam acestei lumi, imediat eram fratele vostru si se vede ca nu sunt. Crestinii mereu vor fi respinsi de cei ca voi sau ofensati din cauza unor actiuni inofensive. Pace si tie.

| Dalmore a răspuns (pentru FreddieM):

Ce drăguț! Mulțumesc frumos love struck. La fel și ție. Celceștietot e o cauză pierdută, o zice asta inclusiv nickname-ul lui.

Unde era victima societatii...

Eu macar nu am nickname alcoolic. Lasa ca treci si tu printr-o faza buna acum, ca doar este periaoda asta cu sarbatoarea intitulata Craciun si dupa o sa revii la crizele care le-ai avut pana acum. Bucura-te, ca nu dureaza mult laughing!

Nu sunt victima nimănui. Ai un nickname de narcisist schizofrenic. Crize nu am făcut niciodată, sunt doar prea directă și cred că ai dat un click pe google ca să afli de unde-mi vine numele. Nu știi tu din astea, sărăciewinking. Sunt atee și nu am nevoie de sărbători cretine ca să fiu un om pozitiv. Dacă fac mișto de fraieri de pe site-ul ăsta, o fac cu un motiv bun.

,,Dacă fac mișto de fraieri de pe site-ul ăsta, o fac cu un motiv bun.'' -> exact, ca oamenii lui Satana din asta isi trag puterile, din mistocareala.

Daca nu erai victima cuiva, nu mai reactionai asa. Ma prigonesti pentru ca sunt crestin, inteleg. Crezi ca am dat un click, dar eu stiu ca nu am dat un click. Cam paranoica sa inteleg. M-ai luat cu "saracie" exact ca acei cocalari, dar nicio problema sunt obisnuit cu oamenii ca tine, cu categoria de cocalari crizatii mai exact. Oricum, trimite-mi adresa ta sa trimit pe cineva sa te exorcizeze, fiindca ai nevoiewinking!

Cum am reacționat? laughing Motivul pentru care ți-am dat jet de la prima interacțiune a fost că se vede de la o poștă că nu ești întreg la cap și îți forțezi opiniile asupra altora. Sărăcie ce ești.

Nu am fortat pe nimeni cu nimic, fiecare crede in ce vrea. De ce nu as fi intreg la cap, pentru ca eu cred in Dumnezeu, iar asta este gresit? Daca este asa, tu de unde esti asa sigura ca Dumnezeu nu exista? Iarasi vorba de cocalar crizat? Nu mai exista sperante pentru tine, pacat sad...

Pentru mine nu există. Nu mă interesează în ce crezi tu. Asta e diferența dintre mine și tine. Tu nu poți vorbi fără să-l implici pe bărbos în orice, cred că te și fți cu poza lui pe noptieră îndreptată spre tine. Da, sărăcie, crezi că-mi pasă cum mă vezi tu? laughing

Atunci daca nu te intereseaz, nu ma mai invoca in asta. Il implic pe Dumnezeu atunci cand imi este cerut fie direct sau indirect. Cam necivilizata persoana si mai esti si de sex feminin...

Tu ești cel care se bagă în seamă aiurea.

Tu te-ai bagat mai mult in seama cu mine decat am facut-o eu cu tine. Parca ai fi vrut ceva de la mine (si chiar nu stiu ce).