O întrebare ca răspuns la întrebarea ta.
De ce unii oameni se nasc cu un coeficient de inteligenta superior fără ca strămoșii lor sa fi fost la fel? De ce unii se nasc cu aptitudini dezvoltate la un nivel superior fata de alții?
De ce unii oameni se nasc cu un coeficient de inteligenta superior fără ca strămoșii lor sa fi fost la fel? evolutie, De ce unii se nasc cu aptitudini dezvoltate la un nivel superior fata de alții?
diversitate
https://teoria-big-bang-teoria-evolutiei-2020.blogspot.com/......ia_22.html
Si animalele sunt diferite intre ele, eu te rog sa studiezi comportamentul uman sa vezi ca omul se comporta stupid de cele mai multe ori, exista popoare superioare si inferioare, cele superioare isi folosesc ratiunea mai mult cele inferioare mai mult partea emotionala, de asta e si diferenta, cunoaste si tu alte culturi sa vezi diferente
Am idee de alte culturi.
Știu din experienta de ce e în stare omul, de aceea îmi aleg cu atenție oamenii din jur.
E într-un fel firesc ca cei superiori sa se comporte mult mai rațional, asta susține supraviețuirea speciilor, umana și animala.
Știu oameni care în anumite situații fac chestii fără noima, dar în altele, purtarea lor e perfect rațională.
Nu vreau sa ma gândesc prea mult la cum ar ajunge special unama dacă ar fi formata numai din exemplare inferioare intelectual... Am deveni primitivi și în final, am devenit animale. Oh, stai, deja suntem.
Chiar se nasc cu acel coeficient? Au existat oameni foarte inteligenti ai caror parinti nu au fost nici pe departe la fel. La ei nu era vorba de vreo mostenire genetica.
"De ce unii se nasc cu aptitudini dezvoltate la un nivel superior fata de alții?*
Chiar se nasc cu ele sau si le dezvolta singuri? Daca un copil de 3 ani canta la vioara asta nu inseamna ca s-a nascut cu abilitatea asta.
Orice poate canta la un instrument.
Dacă tot ai intrat în sfera artistica, am văzut acum ceva timp un copil de 7-8 ani care picta la acelasi nivel cu cei care au studiat acest lucru.
În ceea ce privește inteligenta, presupun ca nu vrei exemplu personal. Sau pe cel cum ca mediile școlare ale lui Einstein erau mediocre.
Exista cel putin un om care are doar 22 de perechi de cromozomi. Sansa de a se inmulti e ceva mai mica decat la alti oameni, dar exista (daca e mai gagicar poate face cativa copii).
Irelevant pentru ce? Daca se poate de la 46 la 44, s-a putut si de la 48 la 46.