Ar fi aceeasi oameni, schimbat ar fi doar peisajul
Ne-am plictisi destul de repede de noua planeta si am incerca sa cautam viata si pe urmatoarea si asa mai departe
Si apoi am realiza ca tot mai bine e acasa
Identica.Foarte identica. Oamenii sunt aceiasi doar, mentalitatea lor sunt este aceeasi, cu ce ar schimba planeta situatia?
Cred ca astia mai ticniti vor merge pe Marte.cred ca mi-ar placea sa fac o excursie acolo. daca merg ticnitii planetei pe Marte vin si eu .
Este posibil daca aduc aer pe aceasta planeta, dar cred ca acest proiect o sa se realizeze peste multi ani, cand voi fii batrana.
Pentru tot ce se intampla pe aici suntem de vina noi oamenii, nu planeta, oriunde ne-am duce am lua cu noi obiceiurile, naravurile, defectele, tot ce ne alcatuieste, cu bune si rele, dupa o vreme nici nu ne-am mai da seama ca suntem pe o alta planeta, doar, cine stie, daca ar avea conditii de trai oarecum diferite, dar probabil ca mi-ar placea sa incerc, ar fi o aventura fantastica...pana s-ar aglomera...
Cum sa devina noua societate? nu cred ca s-ar schimba ceva. Pana la urma ne-am cara "valorile" de pe Terra pe Marte. Daca oamenii nu se schimba, as face doar o vizita, din curiozitate.
Marck94 întreabă: