anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dacă-ar fi să mori mâine cum ai vrea să rămâi în memoria familie și a prietenilor?

14 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Drept o persoană de valoare, nu neapărat o persoană de succes.

| Sophieka a răspuns:

In zadar ne straduim sa fim pe placul tuturor...Suntem de multe ori ceea ce ceilalti sunt in interiorul lor si putini sunt aceia care ne recunosc in modul in care am fost fata de ei si fata de ceilalti.
Incerc sa fiu o persoana de calitate pentru ca asa imi doresc cu adevarat si mi-ar placea sa isi aminteasca cu nostalgie si dor de mine si sa isi aminteasca de momentele amuzante sau de cele in care am fost alaturi de ei. Mie imi e dor mereu de cei dragi si imi amintesc si de cei care au plecat de pe aceasta planeta si ii pomenesc cu un gand bun.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Că am încercat să fac bine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ca o creștină autentică.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Sophieka):

Frumos și enoționant.

| relian a răspuns:

Mai conteaza pentru tine care nu mai existi cum sau ce gandesc cei ramasi de tine?
Conteaza sa faci ceva cat timp traiesti, sa te vorbeasca lumea atunci cat esti in viata, macar asa simti si tu ceva, dua ce te duci s-a stins becu, nu mai esti pe nicaeri.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu cred ca poti influenta memoria oamenilor despre tine, mai ales dupa o zi pe alta, ma refer la faptul ca ai murii maine.
Dar poti incerca sa fiu un om mai bun si mai rabdator cu familia ta, fiindca ea conteaza cu adevarat.
Prietenii vin si pleaca si sincer, 90% din ei sunt fara pic de valoare.
Cand treci printr-un cancer, o comotie cerebrala sau un atac de cord care ti-au pus viata in pericol, incat sa-ti vezi moartea cu ochii, ajungi sa te gandesti de 10 ori inainte daca mai merita sa-ti petreci timpul cu prietenii, sau cu familia, daca mai dai doi bani pe bufoneriile amicului X, sau te mai intereseaza sa suporti capriciile lui Y.
Nu, categoric nu vei mai vrea sa suporti pe nimeni langa tine,
care nu te iubeste si nu te apreciaza.

| StrongHeart a răspuns:

Important este sa traiesti o viata de care sa nu iti para rau.
Fii tu! Nu fii ce te vor altii fii ce vrei tu!

| Simpatic a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa ramai in amintirea tuturor ca un om bun, cu suflet mare, asa toti isi vor aduce aminte cu drag despre tine...despre oamenii care toata viata au fost rai lumea isi aduce aminte cu rau de ei, ii injura si dupa moarte si blesteama faptul ca i-au cunoscut.

| Refresh0 a răspuns:

Întrebarea mea este: De unde știi ca nu mori mâine? De unde știi nu mori peste 10 minute? De aceea vă invit pe sa trăim ca și cum am muri mâine. Dar mai important este ce e după moarte. Viața e trecătoare. Toți suntem pelerini pe acest Pământ. Singurul care contează este Dumnezeu. Și cine ești tu sau cine sunt eu ca ne împotrivim Lui? Unui Dumnezeu extraordinar și infinit. Lasă-mă te rog să îți explic în câteva cuvinte cât e de extraordinar. Hai să privim puțin spre mărețul cer. Cel mai îndepărtat lucru vizibil cu ochiul liber este Andromeda. Știi ce este Andromeda? Este o galaxie. Vezi tu? Soarele nostru care luminează Pământul are un diametru de 1.392.000 km. Pământul, care în comparație cu noi este imens, are un diametru de doar 12.742 km. Iar acum, acest soare este o stea în galaxia Calea Lactee. Știi câte stele sunt în Calea Lactee? 300 de miliarde. Acum să reluăm: noi, niște pământeni mici, pământul imens, Soarele mult mai imens și totuși doar o stea pe lângă alte 300 de miliarde. Și Andromeda este o galaxie cu 1000 de miliarde de stele. Toate străluceșc împreună neîncetat. Aceasta, prietene, este definiția minunii. Dumnezeu este infinit de vast, iar acesta este tabloul Lui. Noi pictăm cu pensule, El pictează cu miliarde de stele și galaxii. Și El, Însuși Dumnezeul acesta, îmi cunoaște numele. Mie un amărât și un nimic. Și îți știe și ție numele. Dumnezeul a miliarde de stele ne știe numele noastre. Ba chiar mai mult. Nu doar că ne știe numele, dar El dorește să se descopere fiecăruia. Auzi?! Însuși Dumnezeu vrea ca noi să Îl cunoaștem. Și cum altfel cunoști pe cineva decât din vorbele, acțiunile și cuvintele lui? De aceea El a scris Biblia pentru a Se face cunoscut ție, mie și tuturor celor care îsi doresc o viață împlinită și fericită. Îți las un link pentru un format electronic, dar recomand să o cauți în format fizic. https://biblia.resursecrestine.ro

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu conteaza fiecare are defecte si calitati, si odata ce mori ce mai conteaza cum esti in memoria celor aflati in viață, la ce te ajută sa i ti zica după ce ai murit ca a fost un om bun, dar cît esti inca in viață nu valorezi nimic pentru nimeni

| Digikey a răspuns:

Este ultima mea problema ce cred ceilalti, fie ei din familie sau prieteni.

| mihaela000ela a răspuns:

Asa cum am fost ..pentru ca nu imi este rusine, cum sunt!

Întrebări similare