As spune suferinta dar constat ca as sterge prea mult si exact anii in care am iubit sincer.
Toate momentele in care am fost trista din cauza unor persoane care nu meritau atentia mea
Ceea ce regret ca am facut... daca am sterge chestiile urate viata nu ar mai fi frumoasa...
Nimic. Totul s-a intamplat cu un scop si face parte din copilaria mea, toata viata mea pana in acest moment. Desi din pacate nu a fost nimic perfect, nici macar destul de bine, trebuie sa o acceptam asa cum este, fiecare avem crucea noastra pe care trebuie sa o ducem. Oricat de mult mi-as dori ca insasi Viata sa mi se schimbe, e in zadar. Nici macar amintiriile chinuitoare nu le-as sterge...
As sterge absolut nimic, as incerca ca pe viitor sa nu imi doresc sa sterg ceva.
Ziua cand m-am nascut.Nonexistenta era mult mai placuta.Dar am sa revin acolo cat de curand.
Momentele cand am fost vulnerabil.
Dar, fara acele momente, probabil ca nu as fi omul care sunt astazi, si de care sunt multumit
Memoria.Nu de alta, dar am mari afinitati pentru starile amnezice si la cat de uitic si zapacit sunt eu, in general, pe cele sapte iaduri jur ca nu s-ar observa. Oricum, stiu c-am dat gres cu cea originala si n-am pauperizat-o (sic!) la capacitatile sale maxime.
smilewithme întreabă:
anonim_4396 întreabă: