As alege sa am cea mai fericita casnicie din lume sicea mai fericita viata cu cei doi copii ai mei fara nici o problema pina la adinci batrineti
Sa fiu cea mai inteligenta fiinta din univers, asa voi putea sti cum sa am si celelalte puteri
A mai fost o intrebare asemanatoare.Mi-as dori ca in momentul cand conversez cu o persoana sa-i pot citi gandurile,de fapt sa citesc gandurile,mi se pare cea mai interesanta "putere", pentru ca asa pot vedea ce cred oamenii CU ADEVARAT despre mine, fara sa mai foloseasca cuvintele ca un mijloc de pitulare.Iti dai seama ce haos ar fi
As vrea sa pot sa stiu ce gandesc cei din jurul meu. Astfel as primi raspunsuri la multe intrebari
As alege telechinezia(sa pot misca lucrurile). Nici nu stii cate avantaje ai avea: cand vrei sa fii singuti ridici un obiect si sperii lumea din jurul tau si fug,daca te enerveaza unul ridici o piatra de jos si i-o dai de cap , daca iti este prea lene sa te ridici din pat aduci la tine obiectul pe care il vrei, sa sperii profesorii(sa ridici creta, sa deschizi catalogul si sa-ti pui numai de 10 , In fine sunt o gramada de chestii pe care le poti face!
As fi vrut sa vad viitorul insa ce rost are sa mai traiesti daca sti deja ce se v-a intampla.
Asa ca as vrea sa citesc ganduri.Tu?
Sa-mi pot inalni constiinta! si sa pot controla orice!
(cum ar fi sa-l arunc pe tata in aer )
Buna...eu as vrea sa pot citi gandurile oamenilor si asi mai vrea sa pot zbura; X
Abstract...pai sa vedem: mereu mi-am dorit sa ma teleportez, dar si zborul ar fi cool...si mai sunt destule.dar in coada listei (si subliniez COADA ) ar fi vanturile ucigase
Sunt multe... cel mai tare as vreau sa inteleg limba animalelor si sa pot zbura (dar cu aripi, mi se pare frumos ) dar din doua trebuie una, da? hmmm... sa zbor desigur! :d
davidtm întreabă:
IrInna8006 întreabă: