M-ar placea sa fiu invizibila,ca sa fac orice,sau sa pot zbura, sa merg unde vreau eu, una dintre ele.Insa eu nu vreau sa dau timpul in trecut ca totusi eu am invatat din acel lucru si cred ca este mai bine, ca daca dau tipul in trecut se prea poate sa nu fi stiut ca am dat timpul inapoi, deci e mai bine.
Sa controlez realitatea, oentru ca realitatea controleaza totul si as putea face tot ce vreau eu (ex. sa zbor,sa ma teleportez, sa ma fac invizibil, sa respir sub apa, sa imi creasca aripi, sa imi schimb infatisarea cu a oricui pe care il vad, sa ma multiplic, sa merg prin timp, sa intru in TV sau Calculator, sa vad prin pereti, etc.) puteri asupra a tot ce exista sau va exista mai ales ca realitatea e controlata de Dumnezeu, eu as fi mai tare ca oricine de pe planeta! Inteles
In caz normal as spune sa devin vampir sau ceva de genu...Insa daca ar depinde de mine toate puterile posibile dc nu?
Acum o sa par putin egoista...dar mi-as dori sa stiu totul fara sa invat si mi-ar placea mult sa zbor sau sa fiu invizibila...asa as putea afla ce spun altii despre mine
AS vrea sa am puteri mintale cum ar fi:citirea minti; telechinetia; sa fac pe alti sa faca ce vreau eu(nu-i hipnoza) etc...
Eu m-asi transforma in ceva pur. care poate zbura si poate face ce vrea unde vrea! fly!
Hmmm ar fi misto sa ai toate puterile avatarului anch adica apa foc pamant aer
Salut.
As alege sa am puterea de a-mi folosi creierul la 100% din capacitate. Dupa care as controla totul. Inclusiv pe mine. Probabil m-as distra un pic cu voi, dupa care m-as plictisi, si as incerca, si reusi sa controlez toata lumea. Dupa placul meu. Muhahahahaaaaaaaaa (ras malefic).
Sa pot siti mintile oamenilor si sa le pot cantrola astfel incat lucrurile sa se intample asa cum vreau eu
Sa aud gindurile oamenilor, dar cele care au o legatura cu mine! in rest nu doresc sa distrug intimitatea gindurilor oamenilor
Sa opresc timpul cand vreau si CAT timp vreau...ca sa copiez la lucrari .
si sa il dau inapoi
sau poate as deveni samara.sau varcolac.sau vampir greu de ales
davidtm întreabă:
IrInna8006 întreabă: