| DyaElla a întrebat:

Daca ati putea avea orice putere supra-naturala, ce ti-ai alege sa deti?

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Să distrug toate bolile din lume și să las doctorii șomeri!
Pa, pa.

97 răspunsuri:
| BOOBZen a răspuns:

M-ar placea sa fiu invizibila,ca sa fac orice,sau sa pot zbura, sa merg unde vreau eu, una dintre ele.Insa eu nu vreau sa dau timpul in trecut ca totusi eu am invatat din acel lucru si cred ca este mai bine, ca daca dau tipul in trecut se prea poate sa nu fi stiut ca am dat timpul inapoi, deci e mai bine.

| hitman_5613 a răspuns:

Sa controlez realitatea, oentru ca realitatea controleaza totul si as putea face tot ce vreau eu (ex. sa zbor,sa ma teleportez, sa ma fac invizibil, sa respir sub apa, sa imi creasca aripi, sa imi schimb infatisarea cu a oricui pe care il vad, sa ma multiplic, sa merg prin timp, sa intru in TV sau Calculator, sa vad prin pereti, etc.) puteri asupra a tot ce exista sau va exista mai ales ca realitatea e controlata de Dumnezeu, eu as fi mai tare ca oricine de pe planeta! Inteles

| ElShaarawy a răspuns:

As vrea sa merg oriunde foarte repede.Cu viteza luminii. big grin

| alexralu34 a răspuns:

Sa pot sa controlez totul prin puterea mintii mele.

| DiannaOwO a răspuns:

Sa calatoresc in timp!
Inclusiv in viitor!
happyhappyhappyhappy
pa`pa big hug

Răspuns utilizator avertizat
| ღViS3CoLoRaT3ღ a răspuns:

In caz normal as spune sa devin vampir laughing sau ceva de genu...Insa daca ar depinde de mine toate puterile posibile laughing dc nu?laughing

| JohannaMary a răspuns:

Sa zbor sau sa ma teleportezsmug

| Laviutzza a răspuns:

Acum o sa par putin egoista...dar mi-as dori sa stiu totul fara sa invatlaughing si mi-ar placea mult sa zbor sau sa fiu invizibila...asa as putea afla ce spun altii despre minelaughing

| Hades09 a răspuns:

AS vrea sa am puteri mintale cum ar fi:citirea minti; telechinetia; sa fac pe alti sa faca ce vreau eu(nu-i hipnoza) etc...

| maryucamary a răspuns:

Eu m-asi transforma in ceva pur. care poate zbura si poate face ce vrea unde vrea! happy fly!

| Drafters a răspuns:

Ce multă lume se uită la Heroes! Anyway - Timp și Spațiu rămâne pentru mine!

| Alexandrup a răspuns:

Cred ca toti v-ati uitat la prea multe filme X Men...

| mirunitza a răspuns:

Zana

| OmulUmbrei a răspuns:

Sa fiu superman

| Hazard_7428 a răspuns:

Prea mult te uiti la Heroes. Eu as alege sa devin nemuritor.

| AngelMuscleman a răspuns:

Hmmm ar fi misto sa ai toate puterile avatarului anch adica apa foc pamant aer

| Oxanna a răspuns:

Eu as vrea sa pot zburaaaalove struck

| roxana_8213 a răspuns:

Vampirbig grin

| veronica5390 a răspuns:

As schimba lumea!
intr-un cuvant

| Cartinescu a răspuns:

Salut.
As alege sa am puterea de a-mi folosi creierul la 100% din capacitate. Dupa care as controla totul. Inclusiv pe mine. Probabil m-as distra un pic cu voi, dupa care m-as plictisi, si as incerca, si reusi sa controlez toata lumea. Dupa placul meu. Muhahahahaaaaaaaaa (ras malefic).

| CryingDevil a răspuns:

Sa pot siti mintile oamenilor si sa le pot cantrola astfel incat lucrurile sa se intample asa cum vreau eu

| dyenotsa a răspuns:

1.sa inteleg animalele.
2.sa vindec bolile.
3.sa ma pot teleporta.

| ChicaIdiota a răspuns:

Vampir

| Baky a răspuns:

Sa opresc timpul big grin

| FlorinaFlori a răspuns:

Nimic

| Dianaîşialegesoţulbazândusepetpu a răspuns:

Sa fiu o sirena a marii. love struck

| victoria2007 a răspuns:

Sa aud gindurile oamenilor!

| victoria2007 a răspuns:

Sa aud gindurile oamenilor, dar cele care au o legatura cu mine! in rest nu doresc sa distrug intimitatea gindurilor oamenilor happy

| Viviannnnnna a răspuns:

Sa opresc timpul cand vreau si CAT timp vreau...ca sa copiez la lucrari devil. rolling on the floor
si sa il dau inapoi happy
sau poate as deveni samara.sau varcolac.sau vampir thinking greu de ales rolling on the floor