Sa fiu invizibil, probabil ca as fi o victima sigura oricand as traversa strada pe zebra.
Sa ma intorc in trecut pentru cateva minute macar. ((( . ai sa vezi.:* unele lucruri le pierzi. pentru totdeauna
As vrea sa pot controla mintea celor din jur (inclusiv sa citesc ganduri, sa le influentez, sa spun "fa aia" si respectivul sa faca). sau sa ma teleportez in timp si spatiu.sau sa vindec orice boala.
As vrea sa pot sa stiu ce gandesc cei din jurul meu. Astfel as primi raspunsuri la multe intrebari
Ar fi multe variante :
1. sa pot citi ganduri
2. sadau timpul inapoi
3.sa opresc timpul in loc i nimeni si nimic sa nu se mai miste pentru cat timp vreau eu.
3.sa zbor
4.sa inteleg animalele
5. sa ma transform in cine sau orice vreau cand vreau
As alege telechinezia(sa pot misca lucrurile). Nici nu stii cate avantaje ai avea: cand vrei sa fii singuti ridici un obiect si sperii lumea din jurul tau si fug,daca te enerveaza unul ridici o piatra de jos si i-o dai de cap , daca iti este prea lene sa te ridici din pat aduci la tine obiectul pe care il vrei, sa sperii profesorii(sa ridici creta, sa deschizi catalogul si sa-ti pui numai de 10 , In fine sunt o gramada de chestii pe care le poti face!
Sa opresc timpul cand vreau si CAT timp vreau...ca sa copiez la lucrari .
si sa il dau inapoi
sau poate as deveni samara.sau varcolac.sau vampir greu de ales
In caz normal as spune sa devin vampir sau ceva de genu...Insa daca ar depinde de mine toate puterile posibile dc nu?
Eu m-asi transforma in ceva pur. care poate zbura si poate face ce vrea unde vrea! fly!
Sunt multe... cel mai tare as vreau sa inteleg limba animalelor si sa pot zbura (dar cu aripi, mi se pare frumos ) dar din doua trebuie una, da? hmmm... sa zbor desigur! :d
As vrea sa zbor, asta sigur m-ar ajuta in momentele in care as vrea sa fiu singura, ar fi minunat!
Buna. Daca ar fi sa aleg o putere supranaturala aceea cu siguranta ar fi sa pot citi gandurile oamenilor. Astfel as sti la ce sa ma astept de la fiecare persoana si nu as mai fi surprinsa de unele gesturi ale lor. Pa pa
1. pai mi-ar placea sa vad ce gandesc cei din jurul meu si sa le controlez gandurile.
2. asa ceva nu e posibil deci nu imi fac iluzii :d
davidtm întreabă:
IrInna8006 întreabă: