As fi vrut sa vad viitorul insa ce rost are sa mai traiesti daca sti deja ce se v-a intampla.
Asa ca as vrea sa citesc ganduri.Tu?
Hmmm ar fi misto sa ai toate puterile avatarului anch adica apa foc pamant aer
Acum o sa par putin egoista...dar mi-as dori sa stiu totul fara sa invat si mi-ar placea mult sa zbor sau sa fiu invizibila...asa as putea afla ce spun altii despre mine
Sa controlez realitatea, oentru ca realitatea controleaza totul si as putea face tot ce vreau eu (ex. sa zbor,sa ma teleportez, sa ma fac invizibil, sa respir sub apa, sa imi creasca aripi, sa imi schimb infatisarea cu a oricui pe care il vad, sa ma multiplic, sa merg prin timp, sa intru in TV sau Calculator, sa vad prin pereti, etc.) puteri asupra a tot ce exista sau va exista mai ales ca realitatea e controlata de Dumnezeu, eu as fi mai tare ca oricine de pe planeta! Inteles
Sa controlez realitatea pentru ca realitatea controleaza totul dar totusi nu as vrea sa controlez iubirea.
Buna...eu as vrea sa pot citi gandurile oamenilor si asi mai vrea sa pot zbura; X
Sa aud gindurile oamenilor, dar cele care au o legatura cu mine! in rest nu doresc sa distrug intimitatea gindurilor oamenilor
Sa pot siti mintile oamenilor si sa le pot cantrola astfel incat lucrurile sa se intample asa cum vreau eu
Pai eu as vrea sa zbor, sa citesc gandurile oamenilor si sa ma pot face invizibila... dar mai mult sa zbor
davidtm întreabă:
IrInna8006 întreabă: