| Adrian a întrebat:

Daca ati putea strange toata rautatea oamenilor, iar intr-un final sa o incuiati intr-o cutie, ati face acest lucru? Argumentati!

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Vorbesti de cutia Pandorei, nu?
Da, as face-o...si m-as face ca am pierdut cheile.

De ce sa fie necesara (obligatorie) rautatea? Cine a spus? E chiar atat de greu sa traim intr-o lume curata, plina de armonie si ganduri bune? Sa vedem raul in orice lucru bun, e deja absurd...
Chiar nu putem trai in echilibru fara ura, invidie, rautate?!
Ba putem, si inca foarte bine.
...deci, cum spuneam, m-as face ca am pierdut cheile.

P.S. hmm... oare unde as gasi o cutie atat de mare?

175 răspunsuri:
| Ronnii33 a răspuns:

As faceo si as arunca-o departe!
Dar fara rautate ar fi doar fericire si o sa fie si tristete.Te poti bucura de unele momente cand se termina rautatea, dar nu poti trai doar in fericire.Nu te bucuri cand vezi bunatate in jur? Nu te bucuri de clipele de fericire cand se vorbeste si se rade cu bunatate? Ar fi perfecta cutia, dar fara rautate nu ar fi pamant sau nu ne-am numi oameni ci pacifisti.Rautatea e buna, cand o merita. Fara rautate nu am vedea ce inseamna suferinta. Daca nu ar fi rautate nu ar mai fi caractere diferite, ci la fel ca si suflet.Nu o sa mai poti aprecia cel mai bun suflet, ar fi la fel.Rautatea este urata, iar binele iubit.Uni pot fi urati sau iubiti dar mereu vor fi oameni mai buni sau mai rai.

| bony a răspuns:

Da si normal ca as fake akest lucru deoarece ar fi mult mai bine sa fim ceva mai buni...

| DiukOAlta a răspuns:

Da as face-o de ce sa mai existe oameni rai? pentru ce?

| 3333333 a răspuns:

Da,deoarece nu suport deloc oamenii rai!

| Erick_1994 a răspuns:

Da...si as arunca cheia. Sa nu mai fie nici-un rauwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu! Daca as face-o, n-as mai avea pe cine sa strang de gat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cunosc eu o userita de pe site-ul asta care se ocupa cu raportarile, asta denota rautate nu? cornoaso te bag la cutie laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai unde o incui pana la urma? intr-un final? sau intr-o cutie? da as face-o.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu. pentru ca n'am mai avea pentru ce ne lupta. viata ar fi mai buna si oamenii ar profita deplin de asta.pentru ce am mai avea noi sa ne sufocam? N'i s'ar da totul pe tava si nimanui nu i'ar conveni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NUUUUU.Nu avem dreptul sa judecam pe nimeni.Rautatea de care zici, este o proba a credintei,(multe de explicat), o incercare.cine iti ( imi )da dreptul sa hotarasti ce inseamna RAUTATE? Numai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna Adrian. Parerea mea este aceasta : Pe o parte este bine ca nu mai sunt oameni rai, si pe o parte este cum a zis Alessio... Dar mai bine ar fi fara rautate. big grin Sper ca te-am ajutat. Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da,as face acest lucru, deoarece rautatea e mai presus decit prietenia, dragostea. Răutatea oamenilor... ăsta e un subiect inepuizabil, întrucât motive de "discutat" se ivesc zi de zi, ca să nu zic secundă cu secundă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rautatea vine de la sine zic ca fara rautate n-ar fi echilibru, n-ar fi iadul si raiul lumea ar fi fost altfel.Si eu consider ca, cutia pandorei e un mit e imposibil sa inchizi rautatea intr-o cutie dupa legile stintei.Si mai cred ca si cei mai sfinti oameni au o farama de rautate in eiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fara rautate nu ar exista bunatatea, deci rs meu este nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna Adrian, eu da as face-o.Ma mira cata rautate poate exista!
NOname, eu cred ca ai dreptate in tot ce zici. unii oh go on. In fine.
Baftawinking.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sincer da. si daca as putea sa pun cheile intr-un foc care sa nu se stinga. ca sa nu mai puna nimeni mana pe ele

| BonneLess a răspuns:

Vorbesti de cutia Pandorei, nu?
Da, as face-o...si m-as face ca am pierdut cheile.

De ce sa fie necesara (obligatorie) rautatea? Cine a spus? E chiar atat de greu sa traim intr-o lume curata, plina de armonie si ganduri bune? Sa vedem raul in orice lucru bun, e deja absurd...
Chiar nu putem trai in echilibru fara ura, invidie, rautate?!
Ba putem, si inca foarte bine.
...deci, cum spuneam, m-as face ca am pierdut cheile.

P.S. hmm...oare unde as gasi o cutie atat de mare?

| NothingImportant200 a răspuns:

Rau cu rau, dar mai rau fara rau!winking

| Angelofdarkness862 a răspuns:

Nu este nevoie deoarece binele si raul sunt echilibrate

| KittyPinker a răspuns:

Mmm ar fi foaarte plictisitor fara rautate adica lumea ar fi asa, monotona. si gandeste-te ca politistii si'ar pierde slujbalaughingpentru ca n-ar mai avea pe cine sa arestezelaughing deci, ar fi foarte nasolbig grin
byeewave

| CrisDdf a răspuns:

Nu.Pentru ca asa viata ar devenii plictisitoaree doar cu oameni buni yawn

| metalheart a răspuns:

Citeam raspunsurile si am vazut ca NOname si MadnessCaffe se contraziceau in privinta binelui si raului. As dori sa mentionez si eu cateva lucruri.1.cu privire la afirmatia lui MadnessCaffe ca raul va fi invins cu rau, asa este(oarecum).In lupta binelui cu rau Iisus va invinge raul prin...rau(raul poate avea mai multe forme, iar cel despre care spun ca va invinge raaul este de fapt... daca i-as spune violenta as exagera dar se manifesta prin razboi).As putea sa spun ca raul va fi invins cu aceeasi moneda.Ar fi minunat sa nu mai existe rau, iar dupa Apocalipsa se presupune ca asta vor primi cei credinciosi cu adevarat(nu vreau sa va plictisesc cu argumente biblice dar spun si eu ce aud in stanga, in dreapta).
Stiu ca aici trebuie sa mai visam si sa mai speram si noi un pic mai roz decat este viata si realitatea asta cruda, dar daca ne gandim ajuta intr-un fel si raul... daca nu ar fi nu ne-am putea bucura de bine si de lucrurile frumoase ale acestei vieti.Cu siguranta (si permiteti-mi sa ii sun asa) aici in mica noastra lume unde suntem TPU o ducem un pic mai bine, pentru ca aici gasim ajutor, consolare si este o atmosfera mai placuta mai ales atunci cand esti ajutat sau poti ajuta pe cineva.Cred ca niciodata nu vom pupa noi rau invins dar asta e. Daca asta e razboiul pe care-l ducem atunci ne tinem tari.

ps> NOname totusi ai facut rost de cutia aia ca nu se stie niciodata cand avem nevoie de ea?

| Danyelytha a răspuns:

Da as faceo.
nu am un motiv anume dar ar fi frumos sa fir toata lumea buna.dar dma gandesc ca intr-um fel nu as face acest lucru pentru ca daca nu ar fi rau nu am sti sa ne buburam de lucrurile bune din viata noastralove struck

| InfiniteInfinity a răspuns:

Mai... Lumea nu ar mai fi la fel fara cei cere sa se observe prin rautate... Nu e necesar sa schimbi ceva ca sa fie schimbat uneori lumea se schimba de la sine Dar da in cazul nostru ar trebui sa inchidem orice strop de rautate dar nu cred ca ne-ar ajunge o cutie poate una fara fund da dar cheile ar trebui aruncate pe veci! daca vrei poti incerca dar nu vei reusi tongue succes wave

| ozulll a răspuns:

Nu, nu as face asta pentru ca, daca nu ar exista rautate in oameni, atunci nu ar ma exista nici competitie, nici motivatia de a fi mai bun...si ar fi foarte monoton. ce e drept, ar disparea crime, etc...si gandeste-te ca ai incuia rautatea oamenilor cu SPERANTA (daca vb de cutia Pandorei). in concluzie: NU pentru ca totul tinde sa fie intr-in echilibru, si nu cred ca fara rau, ar exista bine - nici macar nu s-ar cunoaste notiunea de bun sau rau

| melena a răspuns:

Nu cred ca rautea ar incape intr-o cutie, nici intr-o mie de cutii.
Imi place intrebarea, chiar zilele trecute m-am confruntat cu ea

| eclipsegirl31 a răspuns:

Ar fi ciudat ca lumea sa fie perfecta,buna, fara strop de rautate, sa vrei ceva si sa ti se dea, sa nu concurezi cu nimeni, sa nu te contrazici si muuulte altele. Eu nu as strange rautatea deoarece este necesara si am putea sa spunem ca uneori ne "intareste". Fara rautate lumea ar fi perfecta, iar acest lucru ar fi ciudat. Nici nu pot sa imi imaginez o lume in care nimeni sa nu se coontrazica, sa nu se certe catusi de putin, sa fim toti "bunii samariteni" si sa traim in pace, nu ca acest lucru nu ar fi bun, dar eu sunt o fire mai "rebela" si consider ca rautatea este "necesara", face viata mai "interesanta".

| AlexicăHD a răspuns:

Alessio merita fundita asa e cum spune el acel echilibru se numest yin yang fara dulce nu ar fi amar fara dragoste nu ar fi ura fara bunatate nu ar fi rautate

| undercover_4494 a răspuns:

Eu sunt PENTRU. Argumetul meu ar fi: As inchide oamenii rai intr-un iad artificial unde sa fie chinuiti pana la ultimul deget/ultima suflare.

| eu_8573 a răspuns:

Nu cred ca ar fi o idee minunata! ce e bun nu poate exista fara ceva rau, asa cum nu exista frumos fara sa existe urat...

Întrebări similare