| Adrian a întrebat:

Daca ati putea strange toata rautatea oamenilor, iar intr-un final sa o incuiati intr-o cutie, ati face acest lucru? Argumentati!

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Vorbesti de cutia Pandorei, nu?
Da, as face-o...si m-as face ca am pierdut cheile.

De ce sa fie necesara (obligatorie) rautatea? Cine a spus? E chiar atat de greu sa traim intr-o lume curata, plina de armonie si ganduri bune? Sa vedem raul in orice lucru bun, e deja absurd...
Chiar nu putem trai in echilibru fara ura, invidie, rautate?!
Ba putem, si inca foarte bine.
...deci, cum spuneam, m-as face ca am pierdut cheile.

P.S. hmm... oare unde as gasi o cutie atat de mare?

175 răspunsuri:
| iulikutza27 a răspuns:

Normal crezi ca eu nu m-am saturat de toata rautatea asta din jur?

| Ea12345 a răspuns:

Nu.As ramane goalalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna Adrian, eu da as face-o.Ma mira cata rautate poate exista!
NOname, eu cred ca ai dreptate in tot ce zici. unii oh go on. In fine.
Baftawinking.

| loveandlove a răspuns:

MadnessCaffe,nu trebuie sa ii corectezi pe altii...aici sunt doar pareri.Dar oricum, eu as inchide rautatea oamenilor dar nu toata, pentru ca astgel nu am mai realiza ca viata uneori e grea...o viata colorata numai in roz este cam plictisitoarehappy

| broker69 a răspuns:

Da,as face-o! din cauza rautatii oamenilor avem mult de suferit si nu numai eu ci toti.lumea e foarte rautacioasa uneori si de aceea avem complexe majoritatea dintre noi.(stiu ca folosesc cuvinte complicate pentru clasa a 5-a)

| Raluca_4447 a răspuns:

Da...eu duc o viata destul de gra pentru ca parintii mei beau si se imbata si as incuia acest lucru...doamne ajuta

| Erick_1994 a răspuns:

Da...si as arunca cheia. Sa nu mai fie nici-un rauwinking

| Giovani_3418 a răspuns:

Fiecare sa se controleze, Asa e mai bine

| liuduuttzza97 a răspuns:

Da as putea ca lume in ziua de azi ins foare obraznici

| AndyNarutoShinobi a răspuns:

Mda cam da! Fiindca este prea mult rau in lume! Asa ca GATA CU RAUL!(Fiindca ma enerveaza!)

| ganton a răspuns:

Ma intreb cum ajung intrebarile astea de clasa a 3-a sa fie promovate in banner-ul ala de sus. Ma poti ajuta? Argumentati!

| yami_2526 a răspuns:

Cei care au raspuns ca nu ar incuia rautatea habar nu au ce inseamna intr-adevar rautatea...nu au simtit-o pe pielea lor.rautatea aceea ingrozitoare a unor oameni care se cred mai buni mai superiori sau mai smecheri decat tine. rautatea care te face sa simti ca ti-e sila sa fi om si ca ti-e sila sa traiesti intr-o lume in care atunci cand ti se face un bine te intrebi daca nu e ceva ascuns in bunatatea aia...

| YnT3R a răspuns:

Nas faceo pentru ca ar fi penibil numa bine n-ar mai exista politie etc.etc viata fara rau nu ar mai fi viata adica ca sa ajungi la bine trebuie sa vezi raul...

| GHIULEA a răspuns:

Da! Chiar as face asta cu cea mai mare placere!

| StopCardiak a răspuns:

Da! Deoarece rautatea oamenilor poate duce la moarte, pentru ca de exemplu oamenilor fiind rautaciosi nu lear pasa daca poluaza si ar arunk gunoaie p jos, ar taia copacii si asta duce la MOARTE! si mai este si razbunarea care duce la moarte!

| anyanyanukuflory a răspuns:

Uau normal ca da! Adica...lumea acum fura, omoara, injura etc. Si nu numai de asta, dar am trai mai bine!

| cristi202 a răspuns:

Unde sa gasesc eu o cutie asa de ermetica incit sa tina toata rautatea oamenilor?!?

| publicname a răspuns:

Du-te ba acasa c e vina noastra ca esti tu un ratah

| aditop a răspuns:

Nu. Deoarece Dumnezeu a creat si raul ca sa stim cum e bine, daca nu vom mai avea rau nu vom mai sti nici ce e binele. Parerea meabig grin

| patricia203 a răspuns:

La sigur as face asta.
Raul trebuie taiat inca de la radacina.
La ce bun trebuie raul in viata noastra daca poate fi traita o viata frumoasa,fara rautate si invidie. Sigur e greu de acceptat acest lucru,e de necrezut o lume fara rau,dar se poate,poate fi exclus raul doar cu ajutorul oamenilor care nu depun nici un efort!
Daca as incuiao intr-o cutie, as pune lacatul infinitului, ca nimeni sa n-o poate deschida! Numai bine!

| BonneLess a răspuns:

Vorbesti de cutia Pandorei, nu?
Da, as face-o...si m-as face ca am pierdut cheile.

De ce sa fie necesara (obligatorie) rautatea? Cine a spus? E chiar atat de greu sa traim intr-o lume curata, plina de armonie si ganduri bune? Sa vedem raul in orice lucru bun, e deja absurd...
Chiar nu putem trai in echilibru fara ura, invidie, rautate?!
Ba putem, si inca foarte bine.
...deci, cum spuneam, m-as face ca am pierdut cheile.

P.S. hmm...oare unde as gasi o cutie atat de mare?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sincer da. si daca as putea sa pun cheile intr-un foc care sa nu se stinga. ca sa nu mai puna nimeni mana pe ele

| annarella a răspuns:

Normal.as face totul ce este de facut dar nu este posibil nimic.as da chiar si timpul inapoi pentru a repara totul.iar dragostea ad faceo sa insemne pentru fiecare un imn simbolic ce sa arate iubire si atractie fata de o persoana.as schimba totul dar un singur lucru il stim cu toti suferim, continuam, si nu se va schimba niciodata nimic fara a incerca de a modifica majorele greseli.un singur lucru il putem face SA IERTAM.

| ruxi a răspuns:

Numai am deosebii raul de bine asa ca avem nevoie de rau ca sa invatam binele

| ozulll a răspuns:

Nu, nu as face asta pentru ca, daca nu ar exista rautate in oameni, atunci nu ar ma exista nici competitie, nici motivatia de a fi mai bun...si ar fi foarte monoton. ce e drept, ar disparea crime, etc...si gandeste-te ca ai incuia rautatea oamenilor cu SPERANTA (daca vb de cutia Pandorei). in concluzie: NU pentru ca totul tinde sa fie intr-in echilibru, si nu cred ca fara rau, ar exista bine - nici macar nu s-ar cunoaste notiunea de bun sau rau

| Alexutza_5231 a răspuns:

Mda...si eu asi face-o si sunt de acord cu NOname m-as face ca am pierdut cheile...

| DeeDee a răspuns:

1)Nope...nu as face-o. Omul este o fiinta duala, si raul se exprima ca opus al binelui. Daca dispare raul in acea cutie, cine garanteaza ca nu trage si binele dupa el? Si o sa ramanem niste fiinte fara suflet care pur si simplu exista, nu traiesc (= nu au suflet).

2)Nope. Daca nu ar fi rau in noi, am fi toti ingeri. Avand in vedere cate pacate a facut fiecare pana acum, daca le-ai lua dintr-o data rautatea, ar mai fi cineva fericit, cand ar fi torturat zilnic de greutatea pacatelor lor?

| selfie a răspuns:

Da.Asi faceo!

| remus17 a răspuns:

Nu pentru ca raul vine in completarea binelui. cum au mai afirmat si altii nu putem trai intr-o lume similara Raiului. acesta este pamantul iar oamenii sunt diferiti, nimeni nu putand astfel sa controleze pe nimeni in scopul de a face "o lume mai buna". asta este lumea iar noi traim in ea si nu cu ea.

| DiukOAlta a răspuns:

Da as face-o de ce sa mai existe oameni rai? pentru ce?

Întrebări similare