Vorbesti de cutia Pandorei, nu?
Da, as face-o...si m-as face ca am pierdut cheile.
De ce sa fie necesara (obligatorie) rautatea? Cine a spus? E chiar atat de greu sa traim intr-o lume curata, plina de armonie si ganduri bune? Sa vedem raul in orice lucru bun, e deja absurd...
Chiar nu putem trai in echilibru fara ura, invidie, rautate?!
Ba putem, si inca foarte bine.
...deci, cum spuneam, m-as face ca am pierdut cheile.
P.S. hmm... oare unde as gasi o cutie atat de mare?
Da,pentru ca lumea e rea si cred ca ar mai fi nevoie si de putina bunatate
Binele nu poate exista fara rau. Daca distrugi raul, distrugi totodata si binele. Daca distrugi binele, distrugi totodata si raul. Cele doua se afla intr-un balans inca de la inceputurile universului care odata deranjat se instaleaza haosul. Daca rautatea nu va mai exista, va fi (ironia sortii) mult mai rau. Intre bine si rau se duce o batalie continua si nu se vor putea invinge niciodata decat reciproc.
Nu, nu as face-o... daca as face-o nu as face cu nimic mai bine ci mai de graba ar fi mult mai rau.
Numai dumnezeu poate face acest lucru si numai el poate raspunde la toate pe care ni le punem toti
Alessio merita fundita asa e cum spune el acel echilibru se numest yin yang fara dulce nu ar fi amar fara dragoste nu ar fi ura fara bunatate nu ar fi rautate
Nu,nu as face-o.deoarece doarece fiecare om are dreptul de a alegi.las indruma pre bine
As faceo si as arunca-o departe!
Dar fara rautate ar fi doar fericire si o sa fie si tristete.Te poti bucura de unele momente cand se termina rautatea, dar nu poti trai doar in fericire.Nu te bucuri cand vezi bunatate in jur? Nu te bucuri de clipele de fericire cand se vorbeste si se rade cu bunatate? Ar fi perfecta cutia, dar fara rautate nu ar fi pamant sau nu ne-am numi oameni ci pacifisti.Rautatea e buna, cand o merita. Fara rautate nu am vedea ce inseamna suferinta. Daca nu ar fi rautate nu ar mai fi caractere diferite, ci la fel ca si suflet.Nu o sa mai poti aprecia cel mai bun suflet, ar fi la fel.Rautatea este urata, iar binele iubit.Uni pot fi urati sau iubiti dar mereu vor fi oameni mai buni sau mai rai.
A-si face-o fiind ca lumea rea ar trebui sa fie inchisi...iar oameni buni sa ramana afar...
Toata lumea cred ca stie "Legenda Pandorei"cum Zeus a vrut sa-l pedepseasca le Prometeu ca a furat focul din Olimp si la dat oamenilor,iar Zeus vrand sa se razbune i-a zis fiului sai Hefaistos sa faca o fata atat de frumoasa (Pandora) incat Prometeu sa se indragosteasca de ea, asta nu s-a intamplat,pentru ca fratele acestuia s-a indragostit de ea,Zeus i-a dat Pandorei un cadou de nunta ea la deschis cutia si din ea a esti toate defectele oamenilor rautatea,gelozia,ura, lacomia, in cutie a mai ramas decat speranta care era atat de firava.Eu cred ca acolo ar trebui sa fie pastrate aceste defecte
Răutatea (deşi neplăcută când ajungi să o trăieşti tu) e necesară pentru evoluţia spirituală şi, de ce nu, materială a omenirii. Eu aş păstra-o. Poate doar aş mai... dilua-o.
As face asa ceva.dar nu cred ca as strange-o pe toata. Pentru ca ganditi-va : daca parintii si-ar lasa copii sa plece peste tot si nu le-ar pasa, adica ar spune "Da!" la orice, am ajunge o lume de drogati, betivi etc...Parerea mea
Cum sa o încui? Daca as putea, normal As salva lumea de atâta răutate (^_^)
As lua cutia si as arunca-o intr-un ocean.iar de acolo s-o inghita o balena!
Da as face asta zi de zi ma confrunt cu tot felul de barfe ...rautatea lor creste ...eu nu sunt perfecta dar nici nu imi paca cine cu cine si ce a facut prefer sa nuuuuu! audddddd
Da desiguR...pentRu ca Rautatea este un negativ ca si invidia...de care tRebuie neaapaRat sa acapam!
Ar fi imposibil, deoarece fiecare om are ceva rautate in el si astfel ar fi o rautate enorma neavind unde o incuia...
Eu una n'as putea deoarece fara putina rautate nu stiu daca poti trai cred ca mi s'ar parea plictisitoor doar cu toate cele bune...
Stai un pic si gandeste-te,fara rautate,neam saluta cand ne veden(dar nu ne cunoastem), neam imbraca in alb(sau ca preoti) si gandestere inca o data, sa vezi negrii sa fie mai buni...cam ciudat.
IzvorulDeIntelepciune întreabă:
claudiu89 întreabă: