Vorbesti de cutia Pandorei, nu?
Da, as face-o...si m-as face ca am pierdut cheile.
De ce sa fie necesara (obligatorie) rautatea? Cine a spus? E chiar atat de greu sa traim intr-o lume curata, plina de armonie si ganduri bune? Sa vedem raul in orice lucru bun, e deja absurd...
Chiar nu putem trai in echilibru fara ura, invidie, rautate?!
Ba putem, si inca foarte bine.
...deci, cum spuneam, m-as face ca am pierdut cheile.
P.S. hmm... oare unde as gasi o cutie atat de mare?
Pai mai ales ca eu sunt la seminar teologic si imi place sa vorbesc cu lumea sa ii sfatuiesc, mi-ar placea sa nu mai fie lumea asa rea, si la mine in clasa suntem numai fete pentru ca este seminar de fete nu prea e armonie nu sunem legate e numai cearta incerc sa nu se mai certe atat fetele
Nu.Pentru ca nu ar fi corect adica nici la Dumnezeu nu este pace absoluta adica Raiul exista dar si Iadul.Ingerii exista dar si demoni.Deci daca am face asta am strica tot echilibrul vietii.
Uau normal ca da! Adica...lumea acum fura, omoara, injura etc. Si nu numai de asta, dar am trai mai bine!
Da as face asta zi de zi ma confrunt cu tot felul de barfe ...rautatea lor creste ...eu nu sunt perfecta dar nici nu imi paca cine cu cine si ce a facut prefer sa nuuuuu! audddddd
Nu. Deoarece Dumnezeu a creat si raul ca sa stim cum e bine, daca nu vom mai avea rau nu vom mai sti nici ce e binele. Parerea mea
Da...eu duc o viata destul de gra pentru ca parintii mei beau si se imbata si as incuia acest lucru...doamne ajuta
Toata lumea cred ca stie "Legenda Pandorei"cum Zeus a vrut sa-l pedepseasca le Prometeu ca a furat focul din Olimp si la dat oamenilor,iar Zeus vrand sa se razbune i-a zis fiului sai Hefaistos sa faca o fata atat de frumoasa (Pandora) incat Prometeu sa se indragosteasca de ea, asta nu s-a intamplat,pentru ca fratele acestuia s-a indragostit de ea,Zeus i-a dat Pandorei un cadou de nunta ea la deschis cutia si din ea a esti toate defectele oamenilor rautatea,gelozia,ura, lacomia, in cutie a mai ramas decat speranta care era atat de firava.Eu cred ca acolo ar trebui sa fie pastrate aceste defecte
Normal.as face totul ce este de facut dar nu este posibil nimic.as da chiar si timpul inapoi pentru a repara totul.iar dragostea ad faceo sa insemne pentru fiecare un imn simbolic ce sa arate iubire si atractie fata de o persoana.as schimba totul dar un singur lucru il stim cu toti suferim, continuam, si nu se va schimba niciodata nimic fara a incerca de a modifica majorele greseli.un singur lucru il putem face SA IERTAM.
Mda...si eu asi face-o si sunt de acord cu NOname m-as face ca am pierdut cheile...
Da! Mereu mi-a placut numai liniste si pace...Chiar si acum visez la acel loc special care sa ma scape de toate grijile de pe pamant...
Dar din pacate acesta nu exista decat in rai. Oricum mult succes tuturor si sanatate!
Da eu una asa face acest lucru deoarece apoi, pe Pamant sa nu mai fie oameni rai ci doar oameni buni care sa seajute intre ei si sa nu fure sau sa ucida.
Nu,nu as face-o.deoarece doarece fiecare om are dreptul de a alegi.las indruma pre bine
Sub influenta primului impuls as spune sigur Da! O lume mai buna este visul tuturor! Cine nu si-ar dori sa nu mai fie crime, violuri, furturi, barfe, inselaciuni, infractiuni de tot felul? Dar cu siguranta ca si raul ca si rautatea au un rol important in lume si e relativ simplu: cum poti simti ca ai savarsit binele daca nu il compari cu ceva rau? Cum poti experimenta o stare de bine daca mai inainte nu ai epxerimentat si o stare mai rea? Cum ai distinge binele de rau daca nu ai cunoaste decat binele? Cum l-ai iubi pe Dumnezeu daca nu ai vedea cata rautate exista in lume? Si apoi de cata rautate trebuie sa dai dovada cand doresti sa le rapesti oamenilor tocmai posibilitatea de a alege intre bine si rau? Sau de cata rautate poti da dovada cand vrei sa strici toate povestile copilariei in care binele invinge raul pe care noi l-am vrea inchis intr-o cutie mare la care sa pierdem din rautate si cheia?
Da sar gasi o cutie ata de mare...cred ca totul ar fi perfect.dar rautatea oamenilor niciodata nu se va termina.
A-si face-o fiind ca lumea rea ar trebui sa fie inchisi...iar oameni buni sa ramana afar...
Cum sa o încui? Daca as putea, normal As salva lumea de atâta răutate (^_^)
Da desiguR...pentRu ca Rautatea este un negativ ca si invidia...de care tRebuie neaapaRat sa acapam!
Ar fi imposibil, deoarece fiecare om are ceva rautate in el si astfel ar fi o rautate enorma neavind unde o incuia...
Da...pentru ca este prea multa si uneori te face sa nu mai ai incredere nici macar in tine.
Da,pentru ca lumea e rea si cred ca ar mai fi nevoie si de putina bunatate
Numai dumnezeu poate face acest lucru si numai el poate raspunde la toate pe care ni le punem toti
IzvorulDeIntelepciune întreabă:
claudiu89 întreabă: