Majoritatea accepta acest lucru pentru că sunt percepute ca cea mai buna sursa de hrana, proteine etc.
Daca nu ar fi alternative ai avea dreptate. Faza e ca sunt si ca nu suntem nevoiti sa provocam suferinta inutila pentru a supravietui.
Sunt oameni care spun că au fost vegani câțiva ani sau câteva luni și nu s-au putut obișnui fiindu-le rău așa că s-au reîntors la mâncat animale.
Ai dreptate si tu. Tot respectul pentru ei.
Dar majoritatea mananca animale din comoditate si din dorinte psihopato-ucigase-compulsive-bolnave.
Înțeleg că omori vaci porci pentru a le consuma dar nu înțeleg cruzimea fata de un cainel sau o pisica care nu a făcut nimic rău.
Eu am avut un câine, un Husky Siberian foarte cuminte, eu locuiesc la sat și cineva a otravit-o cu antigel (pentru masina) biata s-a chinuit 2 zile iar după am dus-o la veterinar și a eutanasiat-o
Ar trebuii pedepse mai crude pentru cei care nu respecta ca și ele sunt ființe care merita să trăiască. Sau nun înțeleg oamenii care lasă pe străzi animale, cum naiba sa lași un suflet nevinovat și neajutorat în strada? Adică ei ne iubesc necondiționat și noi? EU tot nu pot sa cred ca ne auto-numim ființe superioare
Adica daca ai consuma cainele dupa ce l-ai omora nu ai mai avea nicio problema cu asta?
Mă refeream la animalele pe care le crești special pentru asta, acum observ numele cum e sa fii vegan?
Eu mănânc carne, dar doar peste și pui, nu pentru ca am "dietă" sau chestii de genu ci pentru ca pur și simplu mi se face rău
Și nu sunt nici de acord cu tăierea animalelor dar noi "FIINTELE SUPERIOARE" nu putem accepta ca și ele sunt ființe vii și ca ar trebui sa conviețuim ÎMPREUNĂ
Sa vad, pote depinde si de motivatie... dupa cum vezi uciderea din placere e interzisa, in schimb cea in scopul hraniri e permisa.
Iara unia manaca iarba exact din aceleasi motive,dorinte compulsiv-bolnave Omul nu consuma carne ca este dus cu pluta,sau ce mai spui tu dorinte ucigase,el asa are in gene,stramosul lui asta manca,ca urmare tu vrei sa schimbi genetica omului? Interesanta chestie. Daca vrei sa incerci lucru asta, ar fi mult mai bine daca tiai canaliza eforturile sa rezolvi ceva probleme genetice legate de anomalii, de boli, decat sa te chinui sa schimbi ceva firesc.Dar na fiecare cu cel doare, probabil pe tine te doare ce nu ai sau ce nu poti