Asta ma intrebam si eu in fiecare seara pana sa ma culc, dar acum sunt ok .
Ai auzit de încercări? Tot ce e rău e de la cel rău, el este sursa răului. Dumnezeu va judeca lumea cu dreptate, nenorocitul își va avea răsplata în iad, iar nevinovatul (dacă a fost credincios )în rai
Pana la rai. vai si amar de ea viata. Suna interesant aceste "incercari", de vreo 10 luni ma bat cu ele. De cine sunt trimise aceste incercari? căci n-am inteles exact. De doamne doamne ca sa ma aduca pe drumul cel bun sau sa invat vreo lectie sau de cel rau ca sa ma obișnuiască cu viitoarea mea casa?
Dar de vorba cu Dumnezeu cum stai? În fata unei icoane, știam și la biserică.
Religia nu e o tâmpenie
Faptul ca spui ca nu ești îndoctrinat nu are nici o relevanta. E ca și cum pacienții de la ospiciu spun toți ca ei nu sunt nebuni...
Iar adevarul: adevărul meu este palpabil și măsurabil. Al tău are ca surse o carte veche de 2000 de ani și părerile oamenilor care au făcut o meserie din a lua banii oamenilor naivi, promițându-le în schimb ghidarea spre o răsplată post-mortem. Dacă tu vrei sa îți trăiești viata în iluzii, îmbogățind șarlatani ca Daniel și gloata lui de paraziți, nu ai decât, este alegerea ta. Sper ca măcar generația tânără sa fie ceva mai isteață și sa nu mai ducă în spate trântorii acestea în vesminte aurite.
Tot nu intelegi nimic. Mai documenteaza-te si poate (subliniez POATE) ca vei intelege.
Practic nu e vorba de icoana,chiar Isus a spus,nu te inchina la icoane,chip cioplit, asta inseamna statui.
dar este o expliactie unica > acesti oameni se roaga din toata fiinta lor, cu patima si incredere pentru ca au credinta, si gandurile lor ajung acolo sus in Univers, omul este energie, transmiti energie, capeti energie Eu inteleg pentru ca stiu ca suntem auziti si ajutati
Da,de vorba cu Dumnezeu
si eu vorbesc, mai ales CA SUNT PROBLEME SI SITUATII care nu se spun ori cui.SAU nu ai cui, asa ca ISUS E CEL MAI BUN ASCULATAOR
Https://www.dezvaluiri.ro/......craineana/
https://www.independent.co.uk/......90530.html
https://aleteia.org/2018/06/19/are-weeping-statues-miraculous-or-a-hoax/
Si tot inainte. Crezi ca acum 3000 de ani erau mai mult de 2-3 pe toata planeta care se indoiau de originea divina a fulgerelor? Legat de rugaciune, credinta poate face minuni. Minunile alea se datoreaza autosugestiei, care e o unealta incredibil de puternica a omului, nu divinitatii.
Cum crezi tu, daca nu e o tampenie, atunci E O AFACERE
in biserica lumanarile se vand si cu de 5 ori mai mult decat la piata
preotii trebuie sa faca cota de bani in fiecare luna
si e cate o biserica la fiecare colt... RENOVATA BINEMERCIC
iar spitalele, pentru ca nu se asteapta nimeni la minuni acolo, sunt mizere si cu lipsuri enorme la personal, medicamente si consumabile...
cred ca mai bine o lasa-i sa fie tampenie, asa cred ca am dovedit ca e MULT mai rau!
Satana are mare putere mai ales peste lucrurile facute de om. De unde stii tu ca lui Dumnezeu ii plac icoanele? Chiar el zice sa nu va inchinati idolilor si sa nu va faceti alti dumnezei. Toate icoanele sunt "dumnezei" morti, doar unul este viu si lui trebuie sa ne inchinam!
Ca e pictat ca e sculptat e tot aia. De unde stim noi in primul rand cum arata Isus sau Maria?
Daca nu te superi, ce religie esti? Am citit tot ce ai spus tu si ai mare dreaptate!
Doar un articol nu știam trimis de tine, atât. Oricum biserica este greu de convins să fie lăsată să facă cercetări cu privire la cele sfinte, dar nu imposibil (sunt cazuri). Articolele alea adevărate nu ți-au sărit în ochi că sunt site pe internet? Tu ești ceva de genul : orice, numai să ascundem adevărul...
De cate ori să vă mai repet că Satana nu are putere peste cele sfinte? Deci, Satana promovează creștinismul, nu?
Deci, acum nu mai ai încredere nici în Iisus și în Maria...
Giulgiul din Torino îți spune ceva?
De cate ori să îți spun că eu m-am referit la alt tip de închinare?
LA ALT TIP
Care "articole adevarate" ma rog? Alea din aceeasi categorie cu asta, de exemplu? https://wiki.tfes.org/A_hundred_proofs_the_Earth_is_not_a_globe
Aha, sigur. Nu cred in teoria pământului plat. La capitolul religie creștină sunt multe dovedite adevărate de savanți, deci...
Nu îți spun, că "lungim subiectul". Chiar tu ai spus asta...
Eu mă refeream că atunci când ziceam că nu trebuie să te închini la icoane, tu tot ziceai alte lucruri gen fecioara Maria, sfinți etc. Poți să-mi spui, aici ai voie, mai ales că dacă spui n-am ce să-ți fac
Am spus că la sfinți nu trebuie să te închini, dar nu ai fost atent. Ști că a te închina din punctul asta de vedere are mai multe sensuri, nu? Gândește-te tu ce ar putea fi, că îți dai seama imediat. Nu este frumos să dăm cu spam, de aceea nu mai răspund.
Să nu te lași convins că a te închina la icoane e un lucru bun. Dacă vei face asta, Dumnezeu te va judeca, pentru că ai primit dovezi că n-ai voie să te închini lor.Dar degeaba îți zic asta, tu crezi asta fiind un lucru bun
Pai stai, tu te referi ca sunt aceeasi persoana Toti 3 sau ca fac parte din "aceesi grupare" (grup, clan etc)?