| Celcestietot a întrebat:

Daca Dumnezeu nu exista sau Divinitatea, atunci de ce plang icoanele? De ce savantii nu gasesc nicio explicatie, ca doar suntem in secolul 21 si aproape trimitem oamenii pe Marte? De ce oamenii care au boli incurabile si se roaga la icoana respectiva sunt vindecati? Cum explicati asa ceva, va mai indoiti ca Dumnezeu / Divinitatea nu exista? Daca va mai indoiti, de ce faceti asta?

NOTA : Tratati serios subiectul, deci fara mistouri.

170 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Celcestietot explică (pentru ThePrinceOfAllSaiyans):

Deci pamantul a fost si este plin de nebuni, inteleg...

Extraterestrii exista sau nu, ca vreau sa ma lamuresc si eu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Celcestietot):

Mi se pare mie sau deja începi să devii ateu? Nimeni nu-l poate vedea pe Dumnezeu frate! Știi ce? Mai bine te las să-ți vezi de prostia ta, oricum n-am să te conving

anonim_4396

Și ca să știi, îmi pare rău...Că îl dezamăgești pe Dumnezeu

| Celcestietot explică (pentru anonim_4396):

Daca vrei block, sa-mi spui, ca deja jignesti si aberezi...

anonim_4396

Frate,ce-ai pățit? Calmează-te, băiete, ia-o ușor

anonim_4396

Citește asta :
https://wol.jw.org/ro/wol/d/r34/lp-m/101996490

| Celcestietot explică (pentru anonim_4396):

Am citit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Alfred0703):

Chitarele plâng în brațele unui interpret foarte bun...

A, stiu despre acel videoclip cate ceva. Putem spune ca extraterestrii sunt reali date fiind aceste informatii pe TPU si nu numai?

Bine. Documentează-te și poate că vei ajunge la o concluzie finalăwinking.

Poate. Sa nu crezi că ești nebun după, așa cum ai spus mai sus.

Nu neapărat.

| brokxy a răspuns:

Dumnezeu exista, eu m-am rugat la el sa ma ajute cu o durere foarte groaznica si dupa ce m-am rugat nu ma mai durut si m-am rugat sa se intoarca un iubit la mine si a venit. Recomand rugaciunile Sfantului Nicolae ele sunt foarte ascultate. Dumnezeu atat cat si alti zei sunt foarte reali dar noi ar trebui sa ne rugam la Dumnezeu pentru ca el ne-a creat, Nu satan sau altii

| GicaGigekGica a răspuns (pentru Celcestietot):

Poti sa te inchini la o icoane cu Dumnezeu. Icoana aceea e facut de om dupa imaginatia lui dar Dumnezeu e mult mai maret decat credem noi. Deci incalci o alta porunca "Sa nu iti faci chip cioplit" happy

| GicaGigekGica a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Dumnezeu face mari minuni. Chiar Dumnezeu i-a facut un fel de "schita lui Noe cum sa faca Arca. In Biblie nu zice ca a facut arca intr-o zi, zice ca timp de mai multi ani...

| GicaGigekGica a răspuns (pentru brokxy):

Nu! Alti zei nu exista, roaga-te pentru ceva la un alt zeu si dupa la Dumnezeu sa vezi cine te v-a ajuta. Vorbesc foarte serios sa incerci asta. Toti ceilalti zei sunt zei morti facuti de om prin imaginatia s-a. Sper ca Dumnezeu sa iti deschida ochii si sa vezi ca am dreptate. Amin!

| Celcestietot explică (pentru GicaGigekGica):

Nu cred asta, atata timp cat tot face referire la El.

De ce nu intelegi! Toti iti spun ca nu e bine sa te inchini la icoane si tu tot vrei sa demonstrezi ceva. Si DUMNEZEU zice sa nu va inchinati idolilor. Si tu mai zicea ca Satana nu are putere peste cele sfinte sau ca satana ar vindeca oameni care se inchina la icoane ca sa credem in Dumnezeu. Intelege, Satana ne amageste, tu cand te inchini la icoane te inchini lui Satana, nu lui Dumnezeu si de asta el face minuni ca sa crezi ca te inchini lui D-zeu si sa faci asta in continuare. Cand Moise si Aaron faceau minuni si diavolul a dat putere preotilor sa faca aceleasi minuni. Nu stiu, daca nu ma crezi cere un semn de la Dumnezeu sa vezi daca nu e asa. Daca tu te mai inchini la icoane o sa pacatuiesti pentru ca stii adevarul si ti s-a fost vestit, inainte poate nu stiai dar acum stii sa pacatuiesti daca mai te inchini. Eu iti spun ca un sfat prieteneste ca am vazut ca vrei sa crezi in Dumnezeu dar crezi cu o credinta gresita. Dumnezeu ne spune sa vestim Cuvantul său si eu asta fac. Daca vrei sa intelegi mai multe informeaza-te despre Penticostali. Chiar te rog sa ceri un semn de la Dumnezeu si sa te informezi despre penticostali, adica sa asculti predici de pe net cu pastori penticostali.

Eu cred in Dumnezeu, nu imi mai trebuie semn. Eu ma inchin lui Dumnezeu. Sunt ortodox.

Bine! EU ti-am vestit adevarul, la judecata de apoi va trebui sa dai raspuns de ce ai pacatuit in continuare daca ai stiut adevarul. Acum vrei nu vrei stii adevarul si trebuie sa faci dupa adevar ca de nu, nu vei vedea vesnicia. Dumnezeu a zis ca "o sa aiba urechi sa auda si nu vor auzi, o sa aiba ochi sa vada si nu vor vedea". Ce iti spune asta?

Nu stiu eu si nimeni de pe pamant daca o sa invii la judecata de apoi sau inainte.

Dar odata o sa fii judecat si daca nu asculti de adevar direct in iad vei ajunge!

Poate învii la judecata, poate înainte. Tu nu știi sigur asta.