| MaCheamaStefan1234 a întrebat:

Daca gemenii s-au nascut in aceeasi zi, vor muri tot in aceeasi zi?

13 răspunsuri:
| AndreeaManson a răspuns:

Nu,e exclus, pot murii de batranete la date apropiate dar de boala nu, doar de batranete pot murii la date apropiate, cel maximum 2 ani.

| Mădă0611 a răspuns:

Nu. Moartea naturala apare atunci cand organele inceteaza sa functioneze ca urmare a mortii a multor celule care le formeaza. Celulele mor, unii dau vina pe radicalii liberi, altii pe oxidanti, altii pe altceva, ideea e ca ele se reproduc, se innoiesc, se multiplica, doar ca noua copie e tot mai "slaba" decat anterioara, astfel, in timp, dispare de tot ducand la o proasta functionare a organismului, in final la moartea lui. Ma rog, ideea e ca mor influentate de mediu, sau de cum percep ele mediul, asa ca chiar daca ai avea 2 persoane identice, e imposibil ca celulele lor sa moara in aceeasi ordine, in acelasi timp.

| sublime89 a răspuns:

Cred ca s-a intamplat de foarte putine ori. N-am auzit sa se intample asa ceva si nici nu ar fi normal d.p.d.v. stiintific. Dar daca se sinucid deodata, da laughing

| OOOLEOOO a răspuns:

Intrebarea o consider extraordinara, nu stiu de ce!

Raspunsul este putin mai realist si mediocru. Nu.

| crocky a răspuns:

Doar sa ii omori tu in aceeasi zi...alte sanse nu cred ca ar fi : )

| Lizzu a răspuns:

Ha... happy nu neaparat.

| ErrorFound a răspuns:

Nu, unul poate murii de batranete, altul de boala, unul de cancer, altul de artrita sau ceva. Deci rezultatele pot fi diferite. Nici cand se nasc nu sunt perfect la fel, dar dupa ce trec prin schimbarile vietii...

| RAY a răspuns:

Da vor muri in acelasi zi ai grija de sora/fratele tau geaman ca daca pateste ceva ai pus-o

| zurick a răspuns:

Da click pe TPU va ureaza la multi ani si vezi cate persoane s-au nascut in acelasi zi, apoi daca chiar te intereseaza poti sa astepti o viata sa vezi cand mor.Raspunsul meu este nu.

| DuncaClaudiu a răspuns (pentru AndreeaManson):

Poate unul moare de accident de masina si celalalt mai traieste cativa ani bun..deci si mai mult de 2 ani.happy

| puscahoreangaion a răspuns:

Nu

| Crucified a răspuns:

Nu.

| thalyslly a răspuns:

Nu,poate unul sa aiba un accident
conteaza si stilul de viata care poate duce la diverse boli

Întrebări similare